Samenwerken

Zakelijke klanten

Wij zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van ons netwerk met de juiste samenwerkingspartners die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan de kwaliteit van onze producten en diensten.

Tegels en Laminaat heeft zich ontwikkeld als een van de toonaangevende leveranciers van topkwaliteit producten met een sfeervolle en inspirerende showroom in Hoofddorp.

Effectieve samenwerking met relaties selecteer je niet, maar bouw je op. Daar zijn wij bij Tegels en Laminaat van bewust en bieden onze partners een goede service en verwachten dit uiteraard ook terug.

Wij werken met diverse professionele ondernemers die zich focussen op waar ze goed in zijn. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten, maar ook de klanten van de samenwerkingspartner kan genieten van een hoge serviceniveau.

Maak uw keuze

Wat soort zakelijke klant bent u?

We beschikken over een sterk netwerk van aannemers, tegelzetters en vloerenleggers die onze producten gebruiken en onze klanten voorzien van vakwerk. Heeft u interesse in samenwerking als professional in de bouw, zijn we opzoek naar u. Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Dat ben ik

In samenwerking met stylisten, interieuradviseurs en architecten hebben wij als gezamenlijk doel de klanten te inspireren met onze prachtige en gevarieerde collecties. Met persoonlijke aandacht en professionele adviezen helpen zij onze en eigen klanten hun droomruimte in te richten. 

Dat ben ik

Om onze klanten te voorzien van nuttige informatie over onze producten en de laatste trends werkt onze marketingafdeling samen met bloggers, content creators en andere creatieve partners. Heeft u een leuk concept waarmee we onze doelgroep kunnen bereiken neem dan contact met ons op!

Dat ben ik