PVC-vloer voor de woonkamer

Shop op decor/motief

PVC-vloeren komen in tal van verschillende decors en motieven. Weet u al voor welke u gaat? Maak dan onderaan uw keuze en bekijk gelijk onze collectie. 

Lange planken

Shop nu

Visgraat

Shop nu

Hongaarse punt

Shop nu

PVC Betonlook

Shop nu

PVC Marmerlook

Shop nu

PVC Terrazzo

Shop nu

PVC-vloer inclusief legwerk*

Bij Tegels & Laminaat nemen we maar al te graag uw zorgen weg. Naast onze enorme collectie aan PVC-vloeren, hebben wij een team aan ervaren PVC-leggers die het gehele legwerk realiseren. U hoeft alleen de gewenste tegel te kiezen en wij regelen de rest. Bezoek onze Showroom in Hoofddorp voor eindeloze inspiratie en vakkundig advies.

Verkrijgbaar in 7 verschillende decors

Producten bekijken Offerte aanvragen

Verkrijgbaar in 6 verschillende decors

Producten bekijken Offerte aanvragen

* Onze acties hebben de volgende voorwaarden:
Deze actie geldt voor vloeroppervlakken vanaf 45 m² netto oppervlak. De vloer dient een vlakke zandcementvloer te zijn. Indien de dekvloer van uw woning een anhydriet dekvloer is, komen hiervoor extra kosten bij. U bent woonachtig binnen een straal van 30 km van Hoofddorp, anders zullen er extra kosten worden berekend in de offerte.

Meer informatie

Lees de blogs over PVC-vloeren

Indien u nog zoekende bent naar welke PVC-vloer het beste past bij uw wensen en behoeftes, kunt u kennis opdoen met onze blogs. 

Zij gingen u voor…

De mogelijkheden om uw vloer te bekleden zijn eindeloos. Bekijk onze resultaten en zie waar anderen voor hebben gekozen.