Resultaat 1–36 van de 103 resultaten wordt getoond

Grootse collectie aan walvisgraat PVC

Wanneer een normale visgraat pvc vloer nog groter mag. Bekijk onze collectie walvisgraat pvc in verschillende afwerkingen of bezoek onze winkel. Om onze volledige collectie te bekijken, nodigen wij u van harte uit in onze showroom.


Wat is het verschil: visgraat en walvisgraat

Als eerst willen we u graag het verschil tussen beide pvc vloeren uitleggen. In de kern zijn beide vloeren hetzelfde. Er is hetzelfde herkenbare visgraatpatroon die in veel interieurs terugkomen. Het verschil ligt in de formaten van de planken.

Een walvisgraat vloer is namelijk groter dan een traditionele visgraat vloer. Waar de normale planken gemiddeld rond de 15x60 cm zitten, zijn deze planken extra breed. Met groottes die wel rijken tot 23x91 kunt u hiermee een brede visgraat vloer pvc creëren. Deze vloeren zijn daarom vooral mooi bij grote oppervlakken.

De vraag of u moet gaan voor walvisgraat of visgraat pvc vloer is dus geheel afhankelijk van uw woonwensen. Beide vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Wilt u een complexere vloer kunt u gaan voor de normale formaten. Het patroon zal vaker voorkomen met deze optie.

Walvis visgraat pvc daarentegen zal rustiger ogen omdat het patroon minder vaak voorkomt. Dit zorgt voor een tijdlozer effect waarmee u een eiken visgraat vloer kunt nabootsen. Bij grotere woonoppervlakten zal dit leiden tot een ruimtelijker effect. Een walvisgraat pvc vloer is hier meestal de beste keus.

Het leggen van een brede visgraat vloer pvc

Bij het leggen van een pvc vloer komt veel kijken. Als eerst is er de keuze in hoe de vloer wordt bevestigd aan de vloer. U kunt hier namelijk kiezen voor een klik pvc vloer walvisgraat. Deze planken zijn voorzien van een klik-systeem waar de randen in elkaar worden geschoven.

Deze visgraat vloer breed zijn dan ook zwevende vloeren en zijn niet permanent. Deze grote visgraat pvc is door het systeem te leggen door doe-het-zelvers. De meeste klik pvc planken zijn ook al voorzien van een ondervloer. Zo kunt u gelijk aan de slag met het monteren van uw nieuwe vloer.

U kunt ook een houten vloer nabootsen door te gaan voor plak pvc. Deze visgraat xl planken worden gelijk bevestigd aan de ondergrond. Het is hier belangrijk dat de vloer eerst helemaal egaal is. Daarom moet er eerst worden geëgaliseerd voordat de walvisgraat vloer pvc wordt bevestigd.

Dit is een proces waar ervaring voor nodig is. We raden het daarom altijd ook om het vloer leggen door een professional te laten doen. Bij ons kunt u kunt u terecht voor een pvc vloer inclusief leggen. Wij hebben een team aan ervaren grote visgraat vloer pvc leggers die het gehele proces uitvoeren.

Wilt u pvc walvisgraat inclusief leggen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Hoofddorp. Onze adviseurs voorzien u van persoonlijk advies en stellen een vrijblijvende prijsopgave voor u op. U weet zo van te voren waar u aan toe bent, zonder verrassingen.

Walvisgraat pvc

Brede visgraat vloer pvc van de beste merken

In onze collectie hebben we de mooiste houten visgraat vloeren van de beste merken. Zo hebben we PVC vloeren van Belakos, mFLOR, COREtec en Quick-Step. Deze merken staan bekend om de hoge standaarden in kwaliteit en duurzaamheid. Daarom komen deze walvisgraat pvc visgraat planken altijd met minimaal 10 jaar garantie.

Deze vloeren met pvc visgraat brede plank komen in een tal van kleuren en afwerkingen. Van warm bruin eiken, tot fris wit eiken. Er is gegarandeerd een vloer die past bij uw woonwensen. Wilt u weten hoe de vloer eruit zien? Vraag dan een sample aan en bekijk uw nieuwe vloer gewoon bij u thuis.

Het is aan u om de winnaar te bepalen in walvisgraat vs visgraat. Als aangegeven is de kwaliteit in de producten tussen visgraat en walvisgraat zijn hetzelfde. Of u wilt gaan voor een pvc vloer xl of de traditionele optie. Bij Tegels en Laminaat bent u op de juiste plek en vindt u de ideale vloer!

Uw walvisgraat vloer gratis bij u bezorgd

Heeft u het ideale product gevonden? Dan is het tijd om uw bestelling te plaatsen. Maak gebruik van onze gratis levering bij bestellingen boven €199,95. U vloer wordt kosteloos en veilig bij u geleverd. Vergeet niet om de vloer een aantal dagen te laten acclimatiseren voor het bevestigen.

Wilt u al onze producten in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom pvc in Hoofddorp. Hier kunt u onze gehele collectie bekijken en advies inwinnen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de mooiste tegels, laminaat en alle toebehoren. Zien we u snel?

PVC walvisgraat vloer