Visgraat PVC Vloer

Onze favorieten

Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 
✔  Prachtige collecties laminaat en PVC
✔  Persoonlijke aanpak en de beste service
✔  Uitsluitend eerste keus en A-kwaliteit producten
✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Maak een afspraak voor uw showroom bezoek

Vrijdag koopavond en elke zondag geopend

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5

PVC vloer met visgraat motief

Bij Tegels en Laminaat vindt u een enorm aanbod PVC vloeren die in het populaire visgraatpatroon gelegd kunnen worden. Dit kunt u bij klik PVC in veel gevallen zelf doen, maar u kunt de PVC vloer visgraat ook door onze experts laten leggen. Dit is vooral aan te raden wanneer u kiest voor plak PVC. Dit moet namelijk op de ondergrond gelijmd worden, waardoor er absoluut geen fouten gemaakt mogen worden. Een klik PVC visgraat vloer kan vaak door u zelf gelegd worden. Het leggen daarvan is namelijk vergelijkbaar met laminaat, en minder moeilijk dan wanneer de vloer gelijmd moet worden.

Het verschil tussen PVC visgraat en een houten visgraatvloer

De reden dat steeds meer mensen een PVC visgraat vloer verkiezen boven de echte, houten variant is dat PVC een stuk betaalbaarder is. De vloer wordt immers gemaakt van kunststof, wat voordeliger te produceren is dan hout. Het lastige aan een houten vloer is dat het oppervlak snel kan beschadigen, bijvoorbeeld als u er iets op laat vallen. Er zit zo een deukje in het hout. Bovendien kan het door de jaren heen verkleuren en zal een houten visgraatvloer er dus enkele jaren na het leggen anders uitzien.

Wilt u een visgraatvloer die ook na jaren gebruik nog precies dezelfde kleurtint en uitstraling heeft? Dan kan u beter voor PVC visgraat gaan. Bij ons vindt u een enorm assortiment aan PVC vloeren, zowel in de visgraat variant als met de gebruikelijke rechte planken. Als u niet goed weet welke vloer goed zal passen in uw interieur dan geven we u natuurlijk graag advies. Met onze ruime ervaring met het leggen van zowel visgraat PVC als bijvoorbeeld houtlook PVC vloeren weten we precies welke uitstraling u bedoelt, en kunnen we u een passend advies geven.

Visgraat PVC Vloer Showroom

PVC visgraat vloer in elke kleur en stijl

Op het gebied van PVC visgraat vloeren hebben we ontzettend veel keuze. We hebben ze werkelijk in alle mogelijke kleurschakeringen, diktes en zelfs met verschillende groeven. Wilt u bijvoorbeeld een brede groef tussen de planken of liever dat ze perfect aansluiten? En kiest u voor Klik PVC kurk, Rigid Klik PVC of Plak PVC?

Niet alle varianten zijn geschikt als PVC visgraat vloer. Als u daar specifiek naar op zoek bent adviseren we u graag en vertellen we u alles over de vele mogelijkheden. Ook denken we graag mee over de kleur en de dikte van de plank, zodat u uiteindelijk 100% tevreden bent met uw nieuwe vloer en deze perfect aansluit bij uw wensen. Door onze jarenlange ervaring met het leggen van vloeren weten we precies welke vloer u nodig heeft als basis voor de beoogde sfeer.

De toepassing van de visgraatvloer

Een PVC visgraat vloer past bij hele romantische, landelijke interieurs, maar is ook uitermate geschikt voor huizen met luxe design interieurs en een minimalistische styling. Juist in het tweede geval zorgt een  PVC vloer visgraat ervoor dat de ruimte toch gezellig en knus voelt, ondanks de moderne styling. De vloer is natuurlijk de basis voor het interieur, wat uw stijl ook is. Daarom is het belangrijk dat deze met zorg wordt uitgekozen. Bij ons vindt u een enorm assortiment vloeren waardoor u altijd slaagt. En weet u niet precies welke vloer past bij de stijl of sfeer die u in gedachten heeft? Dan adviseren we u graag.

Het verschil tussen een houten vloer en een PVC visgraat vloer

Als u twijfelt tussen een echte houten vloer of een PVC vloer met visgraat motief dan zijn er een aantal dingen waar we u graag op wijzen. Op de eerste plaats is een PVC visgraat vloer stukken voordeliger dan een echte houten vloer, en dat terwijl u het verschil haast niet ziet of voelt. Alleen van heel dichtbij zult u zien dat het geen echt hout is. Daar staat tegenover dat het makkelijker schoon te maken is, dat u er geen onderhoud aan hoeft te plegen (wat bij hout wel het geval is) en dat de kleur door de jaren heen niet verandert. Goedkoop laminaat kan namelijk onder invloed van licht behoorlijk vergelen. Met een PVC visgraat vloer heeft u daar geen last van, want deze blijft bij normaal gebruik een leven lang mooi.