Resultaat 1–36 van de 93 resultaten wordt getoond

Klik PVC visgraat

Bent u opzoek naar een prachtige visgraat klik PVC vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel onze uitgebreide assortiment aan de mooiste vloeren in verschillende kleuren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct en profiteer van onze gratis levering!

< Alle visgraat PVC


De vele voordelen van click PVC visgraat

Een vloer met visgraatpatroon is niet meer weg te denken uit verschillende interieurs. Een visgraat vloer heeft een dynamische uitstraling en straalt klasse uit. Deze vloeren kunt u creëren met verschillende producten, ieder met zijn eigen voordelen. U kunt gaan voor visgraat houtlook tegels of parket, maar heeft PVC heel wat voordelen:

  • Makkelijke installatie: met een handig kliksysteem kunt u zelf de vloer leggen. Dit mechanisme is te vergelijken met die van een laminaatvloer. U kunt zo heel wat kosten besparen en de vloer voordelig leggen.
  • Makkelijk in onderhoud: de vloeren zijn enorm vriendelijk in onderhoud. Zolang u maar regelmatig gaat vegen en periodiek de vloer dweilt.
  • Zacht aan de voeten: doordat de vloer is gemaakt van vinyl voelt deze fijn aan de voeten. Ook zijn de vloeren enorm goed in het dempen van geluid.
  • Krasvast en duurzaam: onze visgraat pvc click vloeren voldoen aan de strenge milieu eisen. Daarnaast beschikken ze over een slijtlaag en zullen ze niet krassen.
  • Bestand tegen vocht: alle klik visgraat pvc vloeren zijn bestand tegen vocht. Een gedeelte van onze collectie is ook waterdicht en daarom te gebruiken in de badkamer.

Het leggen van visgraat klik PVC

Een vloer met klik PVC visgraat leggen kunt u makkelijk zelf doen. Dit komt door het rigid kliksysteem wat de stroken hebben. De vloeren worden namelijk zwevend geplaatst en is het niet nodig om deze te lijmen. De vloer hoeft ook niet 100% egaal te zijn, wat wel is vereist bij plak PVC visgraat.

Klik PVC vloeren leggen kunt u het best doen door te beginnen vanuit het midden. Zo ontstaat er een symmetrisch patroon wat balans in de ruimte brengt. Wanneer u hier begint met het leggen, legt u de stroken richting de wanden. Daarna is het een kwestie van het snijden van de kopse kant met een scherpe mes.

Vergeet niet dat pvc klik visgraat eerst 48 uur moet acclimatiseren. U kunt uiteraard ook de vloer laten leggen door een professional. U kunt uw nieuwe vloer combineren met legwerk voor een scherpe prijs. Zo bieden we u de beste prijs per vierkante meter voor u visgraat click pvc vloer.

In verschillende kleuren en formaten

Wij hebben een enorme collectie aan PVC visgraat klik in alle denkbare kleuren. Of u nu wilt gaan voor licht eiken of een donkere vloer. Wij hebben dé visgraat pvc klik vloer voor uw woonwens en -stijl. We hebben daarnaast enkel vloeren van de beste PVC fabrikanten om de kwaliteit te waarborgen.

Van COREtec PVC tot Ambiant PVC en Vivafloors tot Belakos. We zetten vaak ons klik pvc visgraat in de aanbieding voor de beste prijzen. De vloeren komen in kleine stroken tot walvisgraat PVC voor een groots effect. Ook kunt u voor naadloos gaan of pvc klik laminaat visgraat met 4V-groef.

Onze vloeren hebben minimaal een gebruiksklasse 32 en zijn zo geschikt voor intensief gebruik. Of u nu woont in uw eentje of kinderen en huisdieren heeft, het is allemaal mogelijk. Met visgraat PVC haalt u een vloer in huis waar u jaren veel plezier van zult beleven. En dit allemaal met minimaal onderhoud en zonder teveel te betalen.

Bestel uw nieuwe vloer bij Tegels & Laminaat

Wilt u uw nieuwe vloer eerst in het echt bekijken en voelen? Dat snappen wij helemaal. Daarom nodigen we u van harte uit in onze pvc showroom in Hoofddorp. Hier kunt u onze gehele collectie bekijken en een offerte laten opstellen door onze adviseurs.

Onze medewerkers nemen altijd de tijd voor al uw vragen en behoeftes. U kunt uiteraard ook een bestelling plaatsen via onze webshop. Zo kunt u profiteren van onze gratis levering van €199,95 en zo nog meer geld besparen. Heeft u een dringende vraag, kun u uiteraard ook contact met ons opnemen.