Resultaat 1–36 van de 266 resultaten wordt getoond

Visgraat PVC

Bekijk hier onze enorme collectie visgraat vloer pvc van diverse topmerken. In alle denkbare kleuren, formaten en afwerkingen.

Klik Plak Walvisgraat

Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar

PVC visgraat van de mooiste kwaliteit

De nieuwste trend op het gebied van vloeren is absoluut visgraat PVC. De visgraatvloer is helemaal terug van weggeweest, en het lijkt er niet op dat deze de komende jaren uit het lijstje trends gaat verdwijnen. PVC visgraat ziet er ontzettend mooi uit en is bovendien tijdloos.

Het is een vloer die jarenlang mee kan, niet alleen doordat het visgraatpatroon bij alle interieurstijlen past, maar ook door de hoge kwaliteit van het materiaal. PVC vloer visgraat heeft ten opzichte van een houten visgraat vloer meerdere voordelen. Los van het feit dat het een stuk goedkoper is om visgraat PVC te laten leggen is het ook nog makkelijker te onderhouden en verkleurt het niet.

Dit type bekleding komt in verschillende kleuren en afwerkingen. Van prachtig eiken pvc klik visgraat tot een visgraat vloer met band en bies. Het is allemaal mogelijk met onze vinyl vloeren. Bekijk gelijk onze enorme collectie en overtuig uzelf van de producten.

Het verschil tussen een PVC visgraat vloer en houten visgraatvloer

De reden dat steeds meer mensen een PVC visgraat vloer verkiezen boven de echte, houten variant is dat PVC een stuk betaalbaarder is. De vloer wordt immers gemaakt van kunststof, wat voordeliger te produceren is dan hout. Het lastige aan een houten vloer is dat het oppervlak snel kan beschadigen, bijvoorbeeld als u er iets op laat vallen. Er zit zo een deukje in het hout. Bovendien kan het door de jaren heen verkleuren en zal een houten visgraatvloer er dus enkele jaren na het leggen anders uitzien.

Wilt u een visgraatvloer die ook na jaren gebruik nog precies dezelfde kleurtint en uitstraling heeft? Dan kan u beter voor PVC visgraat gaan. Bij ons vindt u een enorm assortiment aan PVC vloeren, zowel in de visgraat variant als met de gebruikelijke rechte planken. Als u niet goed weet welke vloer goed zal passen in uw interieur dan geven we u natuurlijk graag advies. Met onze ruime ervaring met het leggen van zowel visgraat PVC als bijvoorbeeld houtlook PVC vloeren weten we precies welke uitstraling u bedoelt, en kunnen we u een passend advies geven.

Visgraat PVC

Hoe wordt een pvc vloer visgraat gelegd?

De reden dat visgraat PVC zo populair is, is dat het op een andere manier wordt gelegd dan reguliere vloeren. De planken worden haaks tegen elkaar aangelegd, waardoor een mooi patroon ontstaat – het zogeheten visgraatpatroon. Het is een ontzettend stijlvol alternatief voor normale, rechte vloeren, en toch erg tijdloos. Het leggen van een visgraatvloer van PVC is net wat ingewikkelder dan het leggen van rechte patronen. Gelukkig kunt u onze experts inschakelen om dit voor u te doen. Wij zijn er namelijk niet alleen voor het geven van advies, maar we kunnen ook alle vloeren die we verkopen vakkundig voor u komen leggen. Doet u het liever zelf? Dan vertellen we u uiteraard graag waar u op dient te letten, welke ondervloer het meest geschikt is en in welk deel van de kamer u dient te beginnen.

Visgraat PVC is er in meerdere varianten. De klik variant bijvoorbeeld, die qua leggen vrijwel gelijk is aan laminaat, of plak PVC, waarbij de planken op de ondergrond worden gelijmd. Deze tweede kunt u het beste door onze professionals laten leggen. Het is bij PVC visgraat erg belangrijk om de planken gecentreerd te leggen. Daardoor komt het patroon optimaal tot zijn recht en ligt het symmetrisch. Het is daarom belangrijk om de ruimte zeer secuur af te meten en de eerste planken absoluut recht te leggen. Visgraat PVC leggen is als u erg handig bent niet heel moeilijk, maar als u het toch liever niet zelf doet staat ons team voor u klaar!

De kwaliteit van visgraat PVC vloer

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor visgraat PVC. Dit materiaal is ontzettend sterk en bestand tegen een stootje. Bovendien hebben wij bij Tegels en Laminaat een ontzettend groot assortiment PVC vloeren en bieden we altijd een persoonlijke service. Kom vooral eens (op afspraak) langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken, of bezoek onze webshop voor ons ruime assortiment visgraat PVC. Door de hoge kwaliteit foto’s die wij hebben toegevoegd krijgt u daar reeds een goede indruk van ons assortiment.

In ons assortiment hebben we alleen producten van goede kwaliteit en van de beste merken. U betaald altijd de beste prijs per m2 en kunt u uw pvc vloer laten leggen door ons. Het leggen van een visgraatpatroon kan moeilijk zijn, dus adviseren we pvc visgraat inclusief leggen. Wij hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Van pvc visgraat grijs tot prachtig pvc visgraat met bies. Ons team is van alle markten thuis en realiseren graag uw nieuwe visgraat vinyl vloer. U kunt het ook combineren met onze enorme collectie badkamertegels!

Een PVC vloer en vloerverwarming

We krijgen vaak de vraag of PVC visgraat, of andere PVC vloeren, geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Dit is niet altijd het geval, want dat is afhankelijk van de maximale temperatuur van de vloerverwarming. Wanneer het elektrische verwarmingselementen betreft is het in de meeste gevallen mogelijk. Neem gerust even contact met ons op als u visgraat PVC overweegt maar niet zeker weet of dit mogelijk is met de vloerverwarming in uw woning. Wij adviseren u dan graag, ook over eventuele alternatieven.

Dit is zowel mogelijk met visgraat pvc click en plak. Een visgraat pvc vloer laat de warmte geleiden en houdt het vast. Zo heeft u een prachtige vinyl visgraat vloer waarvan u jaren plezier van zult beleven. Waar een klik pvc vloer wat duurder is, heeft pvc click visgraat meer bijkomende kosten. Bekijk dus alle opties die we aanbieden en stel gerust uw vraag. Ook als u visgraat met band en bies wilt. Onze adviseurs voorzien u van persoonlijk en vrijblijvend advies.

Gaat u voor klik pvc visgraat of plak pvc visgraat?

We hebben PVC vloeren in allerlei verschillende diktes, kleuren, prints en patronen, zodat er altijd de perfecte vloer voor u tussen zit. U kunt zelfs kiezen hoe dik u de groeven tussen de planken wilt hebben en of u click PVC visgraat wilt of plak PVC. Beide varianten zijn geschikt als visgraat PVC, dus wat dat betreft maakt het niet uit welke u kiest.

Er is wel een verschil in het verwerken van deze producten. PVC visgraat leggen is namelijk wat moeilijker ten opzichte van traditionele planken. Bij de plak-variant moet de vloer geëgaliseerd worden. Wij raden aan visgraat plak pvc vloer te laten doen door een professional.

Bij ons kunt u terecht voor een pvc visgraat vloer inclusief leggen. Wij hebben een team aan vakkundige leggers die het hele proces voor u kunnen uitvoeren. Wilt u gaan voor een donkere visgraat vloer met bies of visgraat pvc licht eiken? Kies uw uitvoering en wij doen de rest!

Visgraat klik pvc is wel te realiseren door uzelf. Met een handige klik-verbinding schuiven de planken in elkaar. De vloer komt overeen met een laminaat vloer, maar zijn reeds voorzien van een ondervloer. Zo kunt u genieten van een prachtige vinyl vloer visgraat en dit in eigen beheer houden.

Kortom, als u visgraat pvc inclusief leggen wilt of alleen producten wilt afnemen bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze visgraat click pvc showroom in Hoofddorp om al onze opties te bekijken. Of u nu gaat voor een donkere of lichte visgraat vloer pvc, wij hebben een optie voor een ieder. Onze adviseurs bereken het benodigde oppervlak en stellen een kosteloze offerte voor u op. Zien we u snel?