Resultaat 1–36 van de 48 resultaten wordt getoond

Tarkett PVC vloeren

Bekijk hier onze collectie Tarkett PVC in alle denkbare kleuren, formaten en afwerkingen. Vraag een vrijblijvende offerte of sample aan en profiteer van onze gratis verzending!


De prachtige collectie van Desso Tarkett

Een nieuwe vloer voor uw woning kiest u niet zomaar en dat snappen wij. In de afgelopen jaren wordt er steeds vaker gekozen voor PVC vloeren. Met vinyl vloeren heeft u een kwalitatieve vloer waar u jarenlang van zult genieten. Het mooie aan pvc is dat ze komen in verschillende vloeren met een natuurgetrouwe uitstraling.

De pvc collectie van Tarket komt zowel als houten vloeren en pvc tegels. Daarnaast komt deze hoogwaardige pvc vloer in verschillende legwijzen. Naast de traditionele lange planken komen Tarkett vloeren ook als visgraat pvc. Ontdek onze visgraat vloeren en bestel vrijblijvend een staal op onze website.

De vloeren van Tarkett Waalwijk zijn van de beste kwaliteit en voldoen aan alle strenge eisen. In onze collectie hebben we de dryback vloeren van Tarkett Desso. Deze vloeren zijn ook wel bekend van plak pvc vloeren en worden direct bevestigd aan de ondergrond. De premium vinyl stroken zijn flexibel en soepel en na bevestiging uiterst sterk.

Hoewel u een klik pvc vloer makkelijk zelf kunt leggen, is dit moeilijk bij een plak vloer. Het is namelijk belangrijk dat de vloer kaarsrecht is en moet daarom geëgaliseerd worden. U kunt uw nieuwe Tarkett vinyl vloeren combineren met professioneel legwerk. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vloer prachtig wordt gelegd met alle benodigde toebehoren.

Tarkett pvc is makkelijk in onderhoud

Een ander belangrijk voordeel van pvc vloeren is dat ze makkelijk zijn in onderhoud. Er is een juiste balans tussen een prachtige uitstraling en het gemak in onderhoud. Deze vloeren van homogeen vinyl hebben slijtvaste eigenschappen en blijven vlekvrij. U kunt de vloer zowel droog als nat reinigen en hebben geen speciale periodieke behandeling nodig.

Daarnaast zijn de vloeren van Tarkett Nederland te combineren met vloerverwarming. De vinyl vloeren zijn namelijk perfect geschikt voor het geleiden van zowel warmte en kou. De vloer voelt enorm fijn aan de voeten en dragen ook bij in het dempen van geluid. Als u al deze voordelen bij elkaar optelt ziet u waarom pvc zo populair is en blijft.

PVC vloer van Tarkett Waalwijk kopen

Wij zijn dé plek voor het kopen van uw nieuwe vloer en alle toebehoren. Of u nu wilt gaan voor Tarkett pvc visgraat of stoere pvc tegels. Wij hebben elke serie in onze collectie met snelle en gratis levering. Van de populair iD inspiration tot de Desso Desert, altijd voor de meest scherpe prijs.

In onze showroom in Hoofddorp kunt u de gehele collectie bekijken en een vrijblijvende offerte laten opstellen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor keramische tegels en laminaatvloeren. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van persoonlijk advies.