Home » PVC » PVC vloer inclusief leggen

PVC vloer inclusief leggen en egaliseren

Bent u opzoek naar een partij voor een pvc vloer die het ook komt leggen? Dan bent u bij Tegels & Laminaat aan het juiste adres. Wij hebben vakkundige en professionele pvc leggers in huis, om uw pvc vloer te laten leggen. We hebben inmiddels honderden huishoudens voorzien van een prachtige nieuwe vloer, dus ervaring genoeg.

PVC vloer laten leggen door experts

Als eerst willen we u meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden van het pvc laten leggen. U kunt namelijk kiezen voor twee verschillende legwijzen: plak en klik PVC. Bij een nieuwe pvc vloer met klik PVC worden de stroken zwevend gelegd. De planken beschikken namelijk over een handige kliksysteem en vallen zo als een puzzel in elkaar.

Deze wijze van bevestigen komt overeen met die van een laminaatvloer. Dit maakt het mogelijk om de vloer zelf te leggen en zo kosten te besparen. Deze stroken komen met een ondervloer en is het meestal niet nodig om een ondervloer te kopen. Dit kan echter verschillen met de type ondergrond en de eventuele decibel-eisen van uw verhuurder.

Bij een plak PVC vloer worden de stroken direct gelijmd op de ondergrond. Hiervoor is het belangrijk dat de vloer maatvast en waterpas staat. Voor het leggen van een pvc vloer met klik PVC moet u de vloer eerst laten egaliseren. Dit adviseren we altijd te laten doen door een ervaren legger voor het beste resultaat.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we kunnen beginnen met het leggen van de vloer moet er een aantal stappen volbracht worden. Houd er dus rekening mee dat het leggen van uw vloer niet in één dag wordt afgerond. We vertellen u graag de stappen die gevolgd moet worden voordat de nieuwe vloer er ligt. Wij houden van een transparante aanpak en weet u zo van te voren waar u toe bent.

Stap 1: het kiezen van de vloer

Er kan geen vloer gelegd worden als deze nog niet is gekozen. Daarom moet u beginnen met kiezen van uw nieuwe vloer die past bij uw wensen en stijl. Dit kunt u doen door onze soort vloeren te bekijken op onze website. U kunt ook onze showroom bezoeken en de vloeren in het echt zien en voelen.

Stap 2: het opmeten van de ruimte en plannen

Onze adviseurs berekenen het volledige oppervlak voor u uit. Met een plattegrond kunnen we het exacte benodigde oppervlak bepalen. We berekenen altijd extra oppervlak voor snijverlies en het vervangen van beschadigde stroken. Daarna worden de momenten uitgekozen wat u schikt voor het plaatsen van uw nieuwe vloer.

Stap 3: toevoegen van extra’s

U kunt ook uw pvc vloer inclusief leggen en plinten bij ons afnemen. Wij hebben verschillende MDF-plinten in verschillende hoogtes, kleuren en diktes. Als u gaat voor een klik PVC vloer, kunt u ook een extra ondervloer bij ons afnemen. We houden rekening met de verschillende aantal factoren om het perfecte pakket samen te stellen.

Stap 4: egaliseren van de vloer

U moet uw vloer egaliseren voor PVC geplaatst kan worden. Onze vakkundige pvc leggers komen bij uw langs en egaliseren de vloer. De egaline moet een aantal dagen uitharden voordat het legwerk eindelijk kan beginnen.

Stap 5: (visgraat) vloer laten leggen en afwerken

Het is tijd voor de laatste stap voor uw pvc (visgraat) vloer inclusief leggen. Onze leggers komen bij u langs en plaatsen de vloer. Er wordt rekening gehouden met een legplan om de symmetrie in de ruimte te bewaren. Uw vloer wordt afgewerkt met de plinten en kunt u eindelijk genieten van uw nieuwe woning.

Wat kost een PVC vloer?

De pvc vloer laten leggen kosten verschillen voor het type vloer waar u voor wilt gaan. Wij hanteren een scherpe tarief voor het egaliseren en leggen van een nieuwe vloer. We horen u al denken: ‘wat kost een PVC vloer per m2?’. De kosten van een pvc vloer inclusief egaliseren en leggen beginnen al vanaf €29,00 per m²!

Hoewel de kosten van een pvc vloer leggen kunnen verschillen, zit er wat tussen voor uw budget. Wij hebben de beste prijs pvc vloer voor elke woonwens en -stijl. In onze collectie hebben we enkel vloeren van de beste fabrikanten in Nederland. Zo weet u dat alle voordelen van een pvc-vloer heeft voor de beste prijs.

De totale pvc vloer kosten is dus afhankelijk van de prijs van de nieuwe vloer. De pvc vloer prijs verschilt per merk, patroon en formaat. Bent u benieuwd naar hoeveel u gaat betalen voor uw gekozen vloer? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte aan en kom niet voor verassingen te staan.

ALL-IN DEALS

PVC-vloer inclusief professioneel legwerk

Bij Tegels & Laminaat nemen we maar al te graag uw zorgen weg. Naast onze enorme collectie aan PVC-vloeren, hebben wij een team aan ervaren PVC-leggers die het gehele legwerk realiseren. U hoeft alleen het gewenste PVC te kiezen en wij regelen de rest.

Bekijk actie

Een greep uit onze enorme collectie

Bekijk alle PVC