Toont alle 19 resultaten

PVC marmerlook vloer

Een marmeren vloer is nog nooit zo makkelijk geweest met PVC tegels. Wilt u een unieke en luxe vloer, maar met het gemak van PVC? Bekijk dan gelijk onze grootse collectie aan marmer pvc. Vraag vrijblijvend een offerte en staal aan en betaal niet teveel!

< Alle PVC tegels

Actie
Actie

De voordelen van een PVC vloer met marmerlook

Uw vloer is letterlijk en figuurlijk de basis van uw woning en daarom zo belangrijk. Als u wilt gaan voor een een marmeren vloer heeft u een aantal verschillende opties. U kunt gaan voor echt marmer, wat duur is en veel onderhoud vraagt. Daarnaast kunt u gaan voor marmerlook tegels wat een mooi alternatief is, maar ook duurder kan uitvallen.

Om deze redenen maakt u met een marmer pvc vloer een goede keus. Marmerlook PVC tegels zijn namelijk gemaakt van vinyl, maar hebben de uitstraling van een natuurstenen vloer. Een PVC vloer is namelijk enorm makkelijk in onderhoud en is daarnaast erg duurzaam. Voor een schepre prijs kunt u met PVC marmer look een tijdloze en luxueuze vloer creëren.

Marmer PVC in verschillende formaten en kleuren

In onze collectie hebben we PVC tegels marmerlook van de beste merken. Een populaire en kwalitatieve optie is Quick-Step PVC, met vele verschillende decors. Of u nu voor wit marmer wilt gaan of meer dynamiek wilt met PVC marmerlook zwart. Er is letterlijk een optie voor iedere woonwens en -stijl.

Het mooie aan een marmerlook PVC vloer is dat ze zéér eenvoudig zijn in onderhoud. U hoeft enkel de vloer periodiek schoon te maken met een dweil. De vloeren komen zowel met v-groef als naadloos en zijn 100% waterbestendig. Dit maakt het mogelijk om te gaan voor een PVC marmerlook badkamer en keuken.

Het leggen van PVC laminaat marmerlook

Deze vloeren komen in verschillende wijzes van bevestigen. Als eerst kunt u gaan voor PVC click, waar de tegels beschikken over een kliksysteem. Een soort gelijk systeem als rigid pvc is ook terug te vinden bij een laminaatvloer. Dit maakt click PVC marmerlook perfect geschikt om zelf te leggen en zo kosten te besparen.

Daarnaast kunt u gaan voor een plak PVC vloer, waar de tegels worden gelijmd op de vloer. Hiervoor dient de ondergrond volledig waterpas te zijn om geen imperfecties te zien en voelen. Daarom moet de vloer eerst behandeld worden met egaline om het 100% waterdicht te maken. Dit is een proces waar ervaring voor nodig is en u hulp nodig heeft van een professional.

U kunt uw woning ook opfleuren met marmeren wandpanelen. Deze pvc wandpanelen met marmerlook hebben de uitstraling van een wand van natuursteen. Het voordeel van een marmerlook PVC paneel is dat deze veel goedkoper is dan echte marmer panelen. Ook kunt u deze gemakkelijk zelf plaatsen en vervangen wanneer dat nodig is.

Vind uw nieuwe vloer bij Tegels en Laminaat

Bent u overtuigd van de vele voordelen van deze vloeren? Dan nodigen we u van harte uit in onze vloerwinkel in Hoofddorp. Hier kunt u onze enorme collectie aan verschillende pvc vloeren bekijken en persoonlijk advies krijgen. U bent ook bij ons welkom als u opzoek bent naar laminaat en keramische tegelvloeren.

U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte of staal aanvragen en zo de beste prijs ontvangen. Heeft u vragen over onze collectie of uw eigen situatie? Of wilt u uw nieuwe vloer combineren met legwerk? Neem dan gerust contact met ons op en helpen wij u maar al te graag.