Resultaat 1–36 van de 251 resultaten wordt getoond

PVC Betonlook

Bent u opzoek naar een stoere vloer die lijkt op een betonnen gietvloer? Wij hebben een prachtig alternatief met PVC tegels betonlook. Deze pvc vloeren hebben de uitstraling van echt beton, met de gemakken van vinyl. Bekijk gelijk onze collectie en vraag een vrijblijvende offerte op voor de maximale korting.

< Alle PVC tegels

Actie
Actie

De specialist in PVC vloeren met betonlook

Naast de traditionele PVC vloeren die lijken op houten planken, zijn betonnen vloeren in opkomst. Met een industriële uitstraling kan een ruimte omgetoverd tot een stoere walhalla. Voorheen was het enkel mogelijk dit effect te krijgen met een betonnen gietvloer of keramische betonlook tegels. Echter is er nu een prachtig en duurzaam alternatief met betonlook PVC.

Deze vloeren zijn gemaakt van vinyl en perfect te combineren met vloerverwarming. Met dezelfde kleur als beton creëert u op deze manier een prachtige betonlook pvc vloer. Met de recente ontwikkelingen van de vloeren zijn de stroken niet te onderscheiden van echt beton. De vloeren komen met de juiste diversiteit aan prints, waardoor er geen herhalingen te zien zijn.

Betonlook PVC: sterk, sterker, sterkst

Het kiezen van een nieuwe vloer gaat verder dan alleen de uitstraling. U wilt het liefst een vloer wat zo min mogelijk onderhoud nodig heeft. Met een betonlook vloer PVC brengt u een product in huis wat zowel slijt- als vlekvast is. De planken beschikken namelijk over een sterke slijtlaag en trekken geen vuil in.

Ons PVC laminaat betonlook heeft minimaal een gebruiksklasse van 32 en zijn geschikt voor intensief verkeer. U hoeft er niet naar om te kijken, ook als u een druk huishouden heeft. Uw kinderen en trouwe viervoeters kunnen gerust hun gang gaan. Zolang u de vloer periodiek onderhoudt en dweilt, blijf u PVC betonlook vloer de komende jaren prachtig.

PVC vloer betonlook naadloos voor een massief effect

Deze vloeren met de kleur betonlook komen in verschillende afwerkingen en tinten. Een belangrijke keuze wat u moet overwegen zijn de groeven van de vloer. Ze komen namelijk met zowel v-groeven als PVC betonlook naadloos. Bij een vloer met groeven is elke tegel te zien en lijkt te beschikken over voegranden.

Betonlook PVC naadloos daarentegen heeft geen groeven en sluiter nauw aan op elkaar. Dit wekt de optische illusie dat het gaat om een massieve vloer. De keuze is dus sterk afhankelijk van uw wensen en woonstijl. Neem contact met ons bij vragen of opmerkingen, want we helpen je graag!

Het leggen van PVC tegels betonlook

U heeft de perfecte vloer gevonden en dat maakt het tijd voor het leggen van de vloer. Hier kunt u kiezen voor twee verschillende legwijzen: klik en plak PVC. De manier van bevestigen van klik PVC betonlook is te vergelijken met die van een laminaatvloer. De planken beschikken namelijk over een sterk klik-systeem die als een puzzel in elkaar vallen.

Dit maakt het mogelijk om de vloer zelf te leggen en zo kosten te besparen. Ook beschikt click PVC betonlook al over een eigen ondervloer. Dit betekent niet dat het niet gecombineerd kan worden met een extra ondervloer. Het kan namelijk zo zijn dat in een tussenwoning extra geluidsdemping vereist is.

Als u wilt gaan voor een sterkere vloer, kunt u gaan voor plak PVC betonlook. Deze vloeren worden direct bevestigd aan de ondergrond door gebruik te maken van PVC-lijm. Het is hier belangrijk dat de ondergrond volledig waterpas staat en moet daarom behandeld worden met egaline. Dit is een proces waar ervaring voor nodig is en kunt u beter laten leggen.

Een betonlook plak vloer leggen is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u bij Tegels en Laminaat kiezen voor onze professionele legservice. Onze vakkundige leggers voeren elk proces uit van het leggen van uw nieuwe vloer. Van het egaliseren van de vloer, tot de levering en afwerking van uw nieuwe vloer.

Te verkrijgen in verschillende formaten

Waar de stroken bij een traditionele visgraat pvc vloer rechthoekig zijn, is dit anders bij PVC tegels. Deze vloeren komen namelijk ook in vierkante vormen, al vanaf 60x60 cm. U kunt gaan voor PVC tegels betonlook in 100x100 cm voor een groots effect. Dit is ook de beste optie voor als u een grote oppervlak heeft wat bekleed moet worden.

We krijgen ook vaak vragen over de traprenovatie van woningen. Een PVC trap met betonlook is zeker mogelijk met de speciale pvc traprenovatie set in betonlook. Zo kunt u uw oude traptreden en oude versleten trap een nieuw leven inblazen. Door u trap te renoveren, zal deze perfect in cohesie werken met uw nieuwe vloer.

De vele voordelen op een rijtje

PVC tegels hebben vele voordelen en zijn daarom ook zo populair. We hebben de afgelopen jaren al tientallen huishoudens voorzien van een nieuwe vloer. Van prachtige keramische tegels, tot laminaat- en vinyl vloeren. Om u te helpen de juiste keus te maken, delen de vele voordelen van PVC:

  • Prachtige uitstraling met unieke en gedetailleerde prints;
  • Scherp prijzen en duurzame eigenschappen;
  • Geschikt in alle ruimtes, zelfs in de keuken en badkamer;
  • Bestand tegen water en daarnaast ook tegen vlekken en krassen;
  • Te combineren met vloerverwarming door de lage warmteweerstand

PVC betonlook vloer kopen bij Tegels en Laminaat

Is uw keuze voor uw nieuwe vloer gevallen op PVC betonlook? Dan bent u op het juiste adres bij Tegels en Laminaat. Vraag vrijblijvend een offerte of staal aan via of onze website voor de beste prijs. Of kom langs onze showroom in Hoofddorp, waar onze adviseurs u graag helpen.

Bekijk alle verschillende vloeren in onze enorme collectie en ontdoe uzelf van alle twijfels. Heeft u een vraag waar u direct antwoord op wilt? Neem dan gerust contact met ons op via de vele verschillende wegen. Geen vraag is te gek en helpen we u maar al te graag!