Resultaat 1–36 van de 602 resultaten wordt getoond

Plak PVC

Bekijk hier onze collectie Plak PVC in diverse kleuren en formaten.

Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
Bespaar 32%
29,95per m²

Wat is dryback PVC of plak PVC?

We horen u denken: PVC dryback, wat is dat? Dat leggen we u maar al te graag uit. Een dryback pvc vloer is een type vloer die gelijk wordt bevestigd aan de vloer. Daarom staat deze vloer ook wel bekend als plak laminaat. De planken worden geplakt op een zandcementdekvloer die eerst geëgaliseerd moet worden.

Het egaliseren van een zandcemenvloer betekent dat er een dun laagje egaline wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de vloer kaarsrecht is. Hiermee zal een pvc plak vloer het gewenste resultaat uitstralen. Oneffenheden in uw vloer zullen namelijk leiden tot imperfecties en gelijk zichtbaar zijn.

Het egaliseren voor het plak pvc leggen kunt u het beste laten doen door een professional. Het is namelijk een proces waar ervaring voor nodig is. Wij hebben een team aan ervaren leggers die dit proces voor u kunnen uitvoeren. U kunt pvc vloer ook plakken in combinatie met vloerverwarming.

Van wat worden plak pvc vloeren gemaakt?

PVC is een type vloerbedekking wat is te vergelijken met een laminaat vloer. Het is namelijk een nabootsing van echt hout. Het verschil is dat PVC wordt gemaakt van plak vinyl, terwijl laminaat bestaat uit samengebonden houtproducten. Dit betekent dat plak vloertegels zachter aanvoelen en dus ook minder onderhoud nodig hebben.

Omdat de vloeren zo op elkaar lijken, worden ze ook PVC plak laminaat genoemd. Het belangrijkste verschil is dat deze vloeren zeer geschikt zijn tegen vocht. Waar laminaat zal opbollen, blijven plak pvc tegels haar vorm behouden. Zo kunt u deze vloeren in de badkamer gebruiken.

Waar een klik pvc vloer dezelfde verbinding heeft als laminaat, is het bij plak vinyl tegels anders. Dry back pvc wordt direct bevestigd na het egaliseren van de ondergrond. Klik PVC heeft een verbinding wat in elkaar schuift en is voorzien van een type ondervloer. Deze ondervloer is minder goed geschikt tegen vocht.

Daarom kunt u het beste gaan voor een plak pvc badkamer, omdat deze geen vocht zal intrekken. Bezoek onze pvc vloer showroom om geadviseerd te worden door onze expert. In onze showroom kunt al onze producten kijken. Van stoere plak pvc betonlook tot plak pvc eiken, wij hebben de mooiste vloeren.

Plak pvc

Uw nieuwe PVC plakvloer vindt u bij ons

Wij zijn dé specialist als u opzoek bent naar een pvc vloer. Wij hebben namelijk ene enorme collectie aan verschillende soorten plak vinyl. Deze vloeren komen in verschillende kleuren en patronen. Van mooi eiken naturel tot licht eiken pvc vloeren. Er zijn een tal van verschillende uitvoeringen, onder andere:

1. Ga voor trendy met visgraat plak PVC

Naast de traditionele lange planken, is plak pvc visgraat ook populair. Dit zijn doorgaans kleinere planken, die in een zigzag patroon zo in elkaar vallen. Dit zorgt voor een uniek effect vol karakter. Met visgraat plak pvc vloer heeft u de uitstraling van een prachtige visgraat parketvloer. Maar dan met het gemak van visgraat pvc vloeren!

2. Ga voor wat anders met Hongaarse punt plak pvc

Een ander patroon is Hongaarse punt plak PVC. In essentie lijken ze erg op visgraat, maar zijn de hoeken haaks afgesneden. Deze vloeren staan ook bekend als chevron plak pvc. De planken worden naast elkaar gelegd met de haakse punten tegen elkaar aan. Hierdoor ontstaan er horizontale banen, die unieker en rustiger ogen.

3. Plak PVC tegels zijn een prachtig alternatief

Een nieuwe trend zijn PVC tegels. Dit zijn vloeren gemaakt van dezelfde materialen als vinyl, met de uitstraling van keramische tegels. U kunt bijvoorbeeld een echte betonvloer nabootsen met plak tegels voor de vloer. Een betonlook pvc vloer hebben meer rechthoekige en vierkante formaten.

PVC plakvloer

Bezoek onze showroom met plak laminaat

Als u op zoek bent naar plak pvc nodigen wij u uit onze plak pvc showroom. Wij berekenen exact de benodigde vierkante meters voor u uit. Zo weet u zeker dat u genoeg plak pvc heeft en overhoud. We adviseren namelijk altijd extra planken achter de hand te houden.

Het mooie aan plak pvc vloeren is dat beschadigde planken gemakkelijk te vervangen zijn. Er is geen klik verbinding die alles op haar plek houdt. De beschadigde plank moet losgemaakt worden en kan een nieuwe plank direct geplakt worden. Hier zult u niks van zien en merken!

Ook voor het laten leggen van een pvc plakvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team aan professionals zorgen voor een prachtig resultaat. Op de meeste vloeren zitten minimaal 15 jaar garantie. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw vloer. Zelf plak pvc leggen is namelijk moeilijk te doen als doe-het-zelver.

Wilt u niet voor verassingen komen te staan? Neem dan een kijkje bij onze all-in deals. Dit zijn plak pvc vloeren inclusief leggen. Met een vaste prijs per vierkante meter, krijgt u een plak pvc vloer, legwerk, egaliseren en toebehoren. Ook worden alle producten kosteloos bij u geleverd!

Plak pvc vloer