Resultaat 1–36 van de 39 resultaten wordt getoond

mFLOR PVC

Bekijk hier onze collectie mFLOR PVC in diverse kleuren, afwerkingen en formaten. Vraag vrijblijvend een offerte of sample aan en profiteer van de gratis levering vanaf €199,95.

Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
44,95per m²

Een mFLOR PVC vloer bestellen

Bent u opzoek naar een kwalitatieve vloer waar u jarenlang van kunt genieten? Met pvc stroken van m-FLOR maakt u goede keuze! PVC vloeren van mFLOR worden gezien als één van de beste opties en dat is niet zomaar. Alle vloeren worden gemaakt van de beste materialen en voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen.

Van de super realistische authentic oak kleuren tot een tijdloze pvc visgraat vloer. De gehele collectie hebben alle voordelen van een vinyl vloer. Naast dat de vloeren beschikken over een sterke en slijtvaste toplaag, zijn ze ook watervast. Dit betekent dat de vloeren geen vocht intrekken en makkelijk in onderhoud zijn.

Plak pvc vloeren worden direct verlijmd op de ondergrond en zijn dunner dan een pvc klik vloer. Er is geen kurk onderlaag, wat de vloeren 100% waterproof maken. Dit betekent dat u mFLOR pvc tegels gerust kunt verwerken in de keuken en badkamer. Het mFLOR pvc onderhoud is gemakkelijk, waar u alleen de vloer periodiek hoeft te stofzuigen en dweilen.

Als laatst kunt u kiezen tussen vele verschillende dessins en kleuren. Alle houtlook vloeren zijn voorzien van register embossing, wat de prints voelbaar maken. Naast dat de vloer eruit ziet als een echte houten vloer, voelt deze fijn aan de voeten. De gebruikte materialen hebben tevens geluiddempende eigenschappen en verbetert de akoestiek in een ruimte.

mFLOR pvc inclusief leggen

Wij zijn één van de erkende mFLOR PVC verkooppunten en zijn daar trots op. Het leggen van plak pvc vloeren is een proces waar u ervaring voor nodig heeft. Wij adviseren het legwerk uit te laten voeren door een professional en die hebben wij in huis. De vloer moet namelijk volledig egaal zijn, want elke imperfectie is te zien en voelen.

We snappen dat u niet voor verassingen wilt komen te staan. Daarom hebben we speciale deals opgesteld voor pvc vloeren inclusief professioneel legwerk. Zo bieden wij prachtige visgraat vloeren aan voor een scherpe prijs per m2. Vanaf €69,95 per m² verzorgen wij de producten, egaliseren, toebehoren en levering in huis.

Betaal dus niet teveel voor uw pvc vloer en bezoek onze showroom in Hoofddorp. U kunt ook een aanvraag indienen via de website en een gratis staal aanvragen. Onze adviseurs nemen contact met u op om uw vrijblijvende offerte te bespreken. Hoewel de prijzen van mFLOR pvc vloeren duurder zijn, bespaart u een hoop in combinatie met legwerk!

Houd u m-FLOR vloeren in topconditie

U wilt het liefst zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe vloer. Gelukkig is een vinyl vloer net als keramische tegels makkelijk in onderhoud. De vloeren trekken geen vocht in en zijn makkelijk af te nemen met een natte doek. Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

Gebruik goede zonwering om verkleuring tegen te gaan en de kleuren levendig te houden. Ook zijn pvc vloeren en rubber geen goede vrienden. Controleer daarom uw meubels of ze rubberen noppen heeft en dek deze af. Probeer ook geen zware objecten te schuiven op de vloer om de slijtlaag in topconditie te houden.

Voor het dagelijkse onderhoud adviseren wij deze gelijk af te nemen met een schone doek. Voor het wekelijkse onderhoud adviseren we de vloer te dweilen en deze goed te laten drogen. Als u een diepere reiniging wilt, kunt u minimaal één keer per jaar gaan voor een basisreiniger. Gebruik hiervoor een mFLOR cleaner en lees geen goed de instructies door.

Toch liever gaan voor een klik pvc vloer?

Wanneer u niet wilt gaan voor een permanente vloer, kunt u gaan voor Click PVC. We krijgen namelijk vaak de vraag of we mFLOR click PVC in onze collectie hebben. Dan moet u kijken naar andere merken, aangezien mFLOR geen klik pvc heeft. Kijk bijvoorbeeld naar Vivafloors PVC of COREtec PVC die wel te verkrijgen zijn als klik vloer.

Deze vloeren hebben een soortgelijke verbinding als laminaatvloeren en zijn door uzelf te leggen. U kunt dus de vloer zelf leggen aangezien de stroken aan elkaar worden bevestigd. Ook beschikken deze vloeren over een ondervloer en kunnen makkelijk verwijdert worden. Indien u nog vragen heeft over het type vloer kunt u contact met ons opnemen!