Resultaat 1–36 van de 597 resultaten wordt getoond

Enorme collectie klik pvc vloeren

Ontdek de veelzijdige wereld van click PVC vloeren bij Tegels en Laminaat. Bekijk gelijk onze collectie in alle kleuren, afwerkingen en legwijzes.

Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie

Wat is click PVC en hoe moet u klik PVC leggen?

Als eerst is het goed om te weten van een PVC vloer is. Het is een type kunstof vloerbekleding wat bestaat uit meerdere lagen vinyl. Klik pvc vloeren zijn afgewerkt met een speciale bovenlaag, welke waterbestendig is. Ook is het slijt- en slagvast, waardoor u lang plezier kunt beleven van deze vloer.

Doordat de basis van deze vloeren zijn gemaakt van vinyl, voelen ze zacht en fijn. Hierna kunnen we dus onderscheid maken tussen plak PVC en een PVC click vloer. Het verschil zit hem in de manier van bevestigen. Waar er bij plak PVC de planken direct worden bevestigd aan de vloer, is dit bij click pvc niet het geval.

De planken zijn namelijk voorzien van een unieke klik-systeem. Op de lange en korte zijde van de planken zit een mechanisme wat in elkaar schuift. Dit zorgt ervoor dat de pvc kliktegels elkaar vastgrijpen en zo verstevigd. Dit maakt het mogelijk dat u de vloer zelf kunt leggen als doe-het-zelver. Klik PVC leggen is namelijk mogelijk om het gelijk te doen, zonder de vloer te moeten egaliseren.

Het mooie is dat wij click pvc met geïntegreerde ondervloer hebben. U heeft dus gelijk de juiste ondervloer, welke geschikt is voor vloerverwarming. Hoewel deze vloeren ook wel PVC klik laminaat wordt genoemd, is het anders dan laminaat. Daar moet er naar een extra ondervloer bij als er een nieuwe vloer wordt gelegd.

Verschillende soorten klik pvc vloeren

Bij Tegels en Laminaat streven we ernaar om u een ruime keuze te bieden. Onze klik PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse patronen en designs. Een populaire optie is visgraat klik PVC vloeren. Met hun prachtige en tijdloze uitstraling geven ze elke ruimte een uniek karakter.

Klik pvc visgraat is te herkennen aan het unieke patroon wat er ontstaat. De planken worden in hoeken van 90 graden haaks tegen elkaar geplaatst. Als een puzzel komt er een prachtig en uniek effect tot stand. Hoewel visgraat vloeren normaal duur zijn, is click pvc visgraat goedkoper.

U kunt namelijk ook extra kosten besparen door zelf click pvc te leggen. U hoeft zich niet bezig te houden met welke ondervloer u moet nemen. Leggen van een pvc klik vloer is door het systeem makkelijk zelf te realiseren. Zo heeft u een mooie tijdloze visgraat pvc vloeren met pvc click visgraat!

U kunt ook gaan voor klik pvc tegels. De naam zegt het al: dit zijn pvc vloeren die echte tegels nabootsen. Met PVC click tegels kunt u bijvoorbeeld gaan voor stoere betonlook of marmerlook vol klasse. PVC tegels hebben andere formaten dan de traditionele lange planken. Ze komen veelal in rechthoekige en vierkante vormen en ogen als echte plavuizen!

Klik pvc

Klik pvc leggen is snel en gemakkelijk

We hebben reeds aangegeven dat pvc click vloer leggen in eigen beheer gedaan kan worden. Wat zijn de voordelen van deze vloeren om dit te kunnen doen? Onze collectie bestaat namelijk enkel uit ondervloer klik pvc. Dit zijn de PVC planken met de klik-verbinding die zijn voorzien van een ondervloer.

Daarom zijn deze vloeren ook dikker dan de plak-variant en zijn ze gemiddeld 8 mm dik. Met warmte isolerende eigenschappen zijn ze ook goed in het dempen van geluid. U kunt dus zelf de planken leggen tot de laatste rij en er jarenlang plezier van hebben.

Het is wel belangrijk dat u eerst de vloer dat acclimatiseren aan de temperatuur bij u thuis. De planken zullen namelijk krimpen of uitzetten, afhankelijk van het verschil in temperatuur. Laat de pakken dus eerst 48 uur op temperatuur komen, voordat u begint met leggen.

Als u vragen heeft over dit proces, kunt u altijd contact met ons opnemen. Vraag gerust naar welk klik pvc met ondervloer u nodig heeft in uw situatie. Onze adviseurs voorzien u maar al te graag van persoonlijk en vakkundig advies.

Click pvc

Voor welke pvc click vloer gaat u?

U weet nu de verschillen tussen de verschillende opties en kunt beginnen met oriënteren. Gaat u voor unieke visgraat pvc click of klassiek klik laminaat pvc? De keuze is afhankelijk van uw budget, wensen en woonstijl.

Wilt u een vloer waarvan u zeker weet dat u er jaren plezier van gaat hebben? Bekijk dan onze collectie rigid click pvc. Rigid click pvc vloeren zijn een sterke uitvoering van pvc vloer met click verbinding. De klik-rand is namelijk voorzien van een rigide kern die luchtvrij en samengeperst is.

Door deze kern van minerale stoffen is de verbinding tussen de planken nog stabieler en steviger. Deze verbinding komt onder andere in pvc klik visgraat en traditionele pvc vloer klik. Het is ook een kei is het geleiden van warmte. Zo kunt u deze vloerbedekking makkelijk combineren met vloerverwarming.

Wij geloven in dat deze vorm van het bekleden van je vloer een goede optie is. Daarom voorzien we u graag van een opsomming van de grootste voordelen:

  • Het is makkelijk zelf te leggen door een sterk rigide kliksysteem;
  • De planken zijn voorzien van een ondervloer die stil is;
  • Ze geleiden warmte goed en zijn dus te combineren met vloerverwarming;
  • Door de sterke verbinding hoeft u niet uw gehele vloer te laten egaliseren;
  • De toplaag is voorzien van krasbestendige eigenschappen en heeft weinig onderhoud nodig;
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen als tegels, visgraat click pvc en lange planken!

Klik PVC kopen? Bezoek onze showroom voor vrijblijvend advies

Kom langs in onze showroom in Hoofddorp en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment. Wij hebben een selectie aan de beste merken van de hoogste kaliber. Onze experts begeleiden u graag bij het vinden de ideale oplossing.

Heeft u een vraag waar u gelijk antwoord op wilt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs kunnen u helpen en een vrijblijvende offerte opstellen. In onze pvc showroom kunt u de mooiste producten zien en voelen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt!

Klik pvc vloeren