Resultaat 1–36 van de 154 resultaten wordt getoond

Gelasta PVC

Bent u opzoek naar een kwalitatieve PVC vloer tegen een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan gelijk onze Gelasta PVC collectie, in zowel klik als plak!

54,95per m²
54,95per m²
54,95per m²
54,95per m²
54,95per m²
39,95per m²
39,95per m²
39,95per m²
39,95per m²

De prachtige Gelasta PVC vloeren

Bij het kiezen van een nieuwe vloer is het belangrijk dat u een goede keuze maakt. Wanneer u een duurzame vloer wilt waar u jarenlang plezier van zult hebben moet u PVC overwegen. Deze vloeren hebben namelijk heel veel voordelen en ziet er uit als een echt houten vloer. De vloeren zijn makkelijk in onderhoud, draagt bij aan de akoestiek en blijft jarenlang mooi.

Gelasta vloeren is een voorloper op deze prachtige vloeren en produceert sinds 1975 kwalitatief tapijt vinyl. Een pvc vloer is geschikt voor elke ruimte en de ideale oplossing voor uw totale vloerbekleding. Deze vloeren worden geïmporteerd uit gerenommeerde fabrikanten uit Azië en hebben daarom een vriendelijke prijs. Met een PVC Gelasta vloer kunt u kiezen uit tientallen decors die past bij elke woonstijl.

Rigid click of dryback plak pvc

De belangrijkste keuze die u moet maken is de wijze van bevestiging van uw nieuwe vloer. U kunt ten eerste kiezen voor een vloer met rigid klik pvc. Gelasta click pvc is te vergelijken met laminaat en delen dezelfde wijze van bevestiging. De rechte plak heeft namelijk een rand die in elkaar schuiven en worden zwevend gelegd.

Daarnaast kunt u gaan voor plak pvc vloer en is dit in iedere ruimte de beste vloer. Deze planken zijn dunner met een dikte van 2,0 of 2,5 mm. De vloeren worden direct verlijmd aan de ondergrond van uw woning en zitten niet vast aan elkaar. Het is daarom uiterst belangrijk dat uw vloer waterpas staat en daarom behandelt moet worden met egaline.

Hoewel u een klik-verbinding vloer zelf kunt leggen, is dit niet moeilijk bij plak pvc. U moet namelijk de ondergrond goed behandelen, zodat er geen imperfecties te zien zijn. Wij hebben een team aan ervaren pvc leggers en kunnen dit proces voor u uitvoeren. Onze Gelasta pvc ervaringen zijn uiterst positief en zijn daarom aan sterk te raden voor uw woning!

Gelasta pvc visgraat voor een uniek effect

De vloeren van Gelasta komen in verschillende legwijzen en decors. Naast de traditionele lange planken, kunt u ook gaan PVC visgraat. Deze Vario visgraat planken worden diagonaal gelegd en vallen als een puzzel in elkaar. Hiermee komt er een uniek patroon tevoorschijn wat meer dynamiek brengt in uw woning.

Hoewel visgraat vaak voorkomt in woningen, is pvc met Hongaarse punt een uniek alternatief. Ook deze vloeren worden diagonaal gelegd, maar zijn de planken haaks afgesneden. Waar er bij visgraat de planken in elkaar vallen, worden hier de planken naast elkaar gelegd. Hierdoor ontstaat er lange banen met diagonale planken en is het effect fantastisch!

U kunt ook gaan voor PVC tegels

Naast de prachtige houten decors heeft Gelasta ook PVC tegels. Dit zijn vloeren die de uitstraling hebben van een echte stenen vloer. De tegel pvc vloeren komen in verschillende afwerkingen als betonlook en marmerlook. Zo kunt u een stenen vloer in uw woning realiseren met alle gemakken en voordelen van pvc.

Wat Gelasta PVC vloeren hierin onderscheid zijn de grote formaten van deze vloeren. Met grootste dimensies die gaan tot 90x90 cm zult u het effect van een gietvloer krijgen. Wij verkopen ook biesjes bij dit pvc en kunt u uw nieuwe vloer perfect afwerken. Wat u woonwens ook is, er is gegarandeerd een vloer dat bij u wensen past.

Bezoek onze Gelasta showroom

Wij snappen dat u een vloer eerst wilt zien en voelen alvorens u uw keuze laat vallen. Daarom nodigen we u van harte uit in onze pvc showroom in Hoofddorp. Hier kunt u de gehele Gelasta PVC collectie bekijken en een vrijblijvende offerte laten opstellen. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en staan u bij in het gehele proces.