Resultaat 1–36 van de 61 resultaten wordt getoond

Douwes Dekker PVC

Bekijk hier onze gehele collectie Douwes Dekker PVC in alle tinten, groottes en afwerkingen. Vraag een vrijblijvende sample of offerte aan en profiteer van onze gratis verzending!


De mooiste Douwes Dekker vloeren collectie

Bent u opzoek naar een prachtige en kwalitatieve pvc vloer? Dan maakt u met vloeren van Douwes Dekker een uitstekende keuze. Er is een pvc vloer van Douwes Dekker in vele verschillende formaten en afwerkingen. U kunt kiezen uit vele verschillende decors die eruit zien als realistische houten en stenen vloeren.

De vloeren komen in zowel pvc als laminaat vloeren en hebben een coating van de beste kwaliteit. De riante planken voelen warm aan en zijn geschikt voor vloerverwarming. Met een 0,55 mm slijtlaag weet u zeker dat u jaren kunt genieten van uw nieuwe vloer. Zo weet u dat de vloer tegen een stootje kan en geen vlekken zullen intrekken.

Dankzij de stabiele, watervaste constructie van Douwe Dekker vloeren kunt u de planken toepassen in natte ruimtes. Wanneer u gaat voor een klik pvc vloer moet u wel uitkijken met overmachtig gebruik van water. Hoewel de nauwe klik-verbinding niet snel vocht zal doorlaten, kunt u dit beter voorkomen dan genezen. Daarom adviseren we in de badkamer altijd te gaan voor plak pvc vloeren voor het beste resultaat.

Douwe Dekkers pvc vloer met minimaal onderhoud

Het mooie aan pvc vloeren is dat ze minimale onderhoud nodig hebben en jarenlang mooi blijven. U hoeft de vloer alleen te stofzuigen en periodiek te dweilen. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u wat laat vallen op Douwe Dekker pvc vloeren. Wanneer u deze gelijk afneemt met een stofwisser zult u hier niks van terugzien.

Ten tweede is een vinyl vloer enorm geluidsarm en is het nog beter in geluidsdemping dan laminaat. Daarom kunt u Douwesdekker pvc gebruiken in een tussenwoning, waar u vloer moet voldoen aan demping. Douwes Dekker klik pvc beschikt zelfs al over een eigen ondervloer die hieraan meedraagt. U hoeft geen ondervloer te gebruiken, terwijl dit bij Douwes Dekker laminaat wel moet.

Ook komen bepaalde vloeren, als de Douwes Dekker Ambitieus collectie met een v-groef. Naast dat de planken zo nog mooier tot haar recht komen, is dit ook goed voor vuil. De verbinding tussen de planken blijven behouden en kunt u de vloer makkelijk stofzuigen. Dit komt ook terug in elke Douwes Dekker pvc review die we hebben ontvangen.

Gaat u voor visgraat of lange planken?

Naast dat de vloeren komen in verschillende afwerkingen, komen ze ook is diverse legwijzen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor lange planken in uw Douwes Dekker huis. Deze planken zijn, net als Douwes Dekker laminaat, robuust en sterk. Hoe groter de plank, hoe ruimtelijker uw woning zal ogen en aanvoelen.

Daarnaast kunt u ook gaan voor Douwes Dekker visgraat pvc. Visgraat PVC is een populaire legwijze die niet meer is weg te denken. Wanneer u een groot oppervlak moet bekleden, kunt u het beste gaan voor Douwes Dekker brede visgraat. Zo zal uw vloer minder druk ogen en zal het onderhoud makkelijker zijn.

Wilt u voor iets unieks gaan met veel karakter dan is Hongaarse punt PVC wat voor u. De vloeren beschikt, net als Douwes Dekker visgraat laminaat, over schuine planken. Het verschil is dat de deze planken haaks zijn afgesneden. Dit zorgt ervoor dat het effect anders is dan bij een visgraat vloer.

Combineer uw vloer met legwerk

Hoewel u klik pvc zelf kunt leggen, is dit plak pvc niet aan te raden. Aangezien de planken direct worden gelijmd aan de vloer, moet deze volledig egaal zijn. Daarom is het in bijna alle gevallen nodig de vloeren eerst te egaliseren. Dit is een ingewikkeld proces waar u ervaring voor nodig heeft.

Wij hebben een team aan ervaren pvc leggers, die het hele proces voor u uitvoeren. Van het egaliseren van de vloer, tot alle benodigdheden en levering. Onze adviseurs in onze showroom in Hoofddorp voorzien u graag van vrijblijvend advies. We berekenen hoewel pakken u nodig heeft en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Naast de mooiste pvc vloeren van de beste merken als Belakos pvc, hebben we ook andere producten. Van prachtige keramische tegels tot de mooiste laminaatvloeren en trapbekledingen. Onze showroom is maar een paar km verwijderd van Amsterdam Noord en zes dagen per week geopend. Als u een dringende vraag heeft, kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.