Resultaat 1–36 van de 199 resultaten wordt getoond

COREtec PVC

Bekijk hier onze enorme collectie COREtec PVC in alle kleuren, formaten en afwerkingen.

Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie

Waarom kiezen voor een COREtec vloer

Het kiezen van de juiste vloer is letterlijk de basis van uw woning. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het bekleden van de vloer. Van een robuuste tegelvloer, tot laminaat en PVC. Uit onze ervaring wordt er steeds vaker gekozen voor een PVC vloer en dat is niet gek.

Er zijn namelijk een tal van voordelen die COREtec pvc vloeren hebben. Als eerst te beginnen met de diversiteit van het assortiment. Er is een vloer voor iedereen: van tijdloos natuurlijk ogende COREtec pvc visgraat tot stoere PVC tegels. Met de nieuwe revolutie in PVC vloeren zijn deze planken bijna niet te onderscheiden van het 'echte'.

Daarnaast zijn deze vloeren 100% watervast en enorm makkelijk in onderhoud. Er is geen speciale behandeling nodig om het in topconditie te houden. Het periodiek stofzuigen en dweilen is genoeg om de komende jaren te kunnen genieten van uw vloer. Daarnaast hebben de vloeren een hoge krasweerstand en beschermde slijtlaag.

Alle vloeren beschikken over een extreem stabiel kurk onderlaag van gerecycled hout. Dit zorgt ervoor dat de vloer ook beschikt over geluiddempende eigenschappen. U kunt dus PVC COREtec gebruiken in een tussenwoning en voldoet het aan de VVE-eisen. Onze COREtec pvc ervaring zijn allemaal positief en klachtenvrij!

U kunt de vloer gemakkelijk zelf leggen

Alle COREtec vloeren beschikken over een geïntegreede kliksysteem die verwerkt kunnen worden op elke ondergrond. Deze klik pvc verbinding en wijze van bevestigen is te vergelijken met die van laminaat. Het mooie aan deze vloeren is dat ze ook beschikken over een ondervloer. Het kan in sommige gevallen wel nodig zijn om een extra ondervloer te gebruiken.

Het leggen van visgraat pvc vloeren is wel complexer te leggen door uzelf. COREtec visgraat beschikt over dezelfde verbinding, maar door het patroon moet dit gebeuren in een bepaalde volgorde. Als u vragen heeft over het leggen van deze visgraat vloeren, kunt u contact met ons opnemen. Ons team aan experts beantwoord maar al te graag alle vragen.

De gehele collectie COREtec pvc: visgraat, planken en tegels

Bij Tegels en Laminaat kunt u terecht voor de gehele collectie van COREtec Floors. Van stoere PVC tegels tot de mooiste lange planken in verschillende houtsoorten. We hebben een COREtec pvc aanbieding lopen en bieden 10% korting op alle verschillende vloeren. Vraag vrijblijvend een offerte en sample aan op onze website voor de beste prijs op uw vloer.

Bent u opzoek naar een tijdloze eiken vloer? Kijk dan naar The Naturals collectie, met prachtige warme dessins. Een populaire kleur is de COREtec Forest 806: prachtige lichtbruine planken. Met een pvc vloer van COREtec maakt u geheid een goede keuze!

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Wilt u voor u de keuze laat vallen op een vloer nog wat extra advies inwinnen? Bezoek dan onze PVC showroom in Hoofddorp. Hier hebben we opstellingen van vloeren van alle topmerken. Onze adviseurs staan u bij in het proces en stellen voor niets een offerte voor u op.

Ook kunt u uw pvc vloer combineren met professioneel legwerk. Dit raden we altijd te doen wanneer u wilt gaan voor een plak PVC vloer. Dit type vloer is namelijk moeilijk te leggen door uzelf, omdat de vloer eerst egaal moet zijn. Hiervoor moet er egaline worden gebruikt en dit is een complex proces.

U kunt ook uw bestelling plaatsen op onze website en gebruik maken van onze gratis levering. Vanaf €199,95 leveren we uw nieuwe vloer compleet kosteloos. U kunt ook staaltjes aanvragen van een COREtec pvcvloer om het te bekijken in uw eigen woning. We kijken er naar uit om u te helpen aan een nieuwe vloer!