COREtec PVC Vloeren

Opzoek naar COREtec PVC? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We geven op de gehele COREtec PVC-collectie 10% korting. Bekijk de producten en vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan! 

Alle COREtec vloeren Afwerkingen Collecties

COREtec Afwerkingen

COREtec Collecties

COREtec PVC kopen

Als u opzoek bent naar een COREtec PVC vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een officiele COREtec dealer en bezitten de gehele COREtec PVC collectie. Bekijk het COREtec online via onze website of in onze showroom in Hoofddorp. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies.

Voordelen COREtec PVC vloer

Naast dat COREtec PVC vloeren er fantastisch uitzien, hebben ze ook fantastische eigenschappen. COREtec vloeren:
– Zijn zeer stabiel
– Dempen geluid
– Hebben een kras- en vlekbestendig oppervlak
– Moeten niet acclimatiseren
– Zijn geschikt voor vloerverwarming en -koeling
– Kunnen op elke ondergrond geplaatst worden

Een vloer voor elke stijl

COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

COREtec PVC bestellen

Wilt u liever uw COREtec PVC vloer online bestellen? Maak dan uw keuze uit onze COREtec collectie en dien uw aanvraag in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw order af te ronden. 

Gemaakt voor het echte leven

COREtec vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water.Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec®-vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

Ontworpen voor eenvoud

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec® boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag.