Resultaat 1–36 van de 74 resultaten wordt getoond

Bodiax PVC

Bekijk hier onze enorme collectie Bodiax Flooring pvc in alle verschillende kleuren, formaten en legwijzen. Bestel gratis een staal van uw nieuwe vloer en vraag een offerte aan met de meeste korting.


De voordelen van Bodiax pvc vloeren

Wanneer u opzoek bent naar een kwaliteitsvloer maakt u een goede keuze met een vloer van Bodiax. De hoogste prioriteit van deze pvc vloeren zijn namelijk kwaliteit en duurzaamheid. De vloeren zijn uitermate geschikt voor elke ruimte in uw woning. Door de krasvaste eigenschappen kunt u jarenlang genieten van onze vloeren.

Daarnaast zijn de vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Naast dat de vloeren altijd lekker voelen aan de voeten, bespaart u ook kosten voor stoken. Bodiax vloeren zijn uitermate geschikt voor veel loopverkeer. Dus u kunt uw kinderen en trouwe huisdieren gerust hun gang laten gaan.

Bodiax PVC in visgraat, lange stroken en tegels

Aangezien de ontwikkeling rondom dit product nooit stil staat, bestaat er de perfecte vloer voor iedereen. Van prachtige visgraat pvc vloeren tot stoere pvc tegels: de Bodiax pvc ervaringen zijn positief. Dit is ook te zien door 15 jaar garantie te geven vanaf dat uw vloer is gelegd. De vloeren voelen daarom altijd behaaglijk en dit geldt ook voor de jaren die komen gaan.

De belangrijkste afweging die u moet maken is of u gaat voor Bodiax click PVC of plak. Een klik pvc vloer wordt zwevend gelegd en aan elkaar bevestigd. Deze planken komen met een geïntegreerde ondervloer en kunt u zelf leggen. Deze vloeren zijn ook dikker en komen in diktes van 6 tot 9 mm.

Bij een vloer met plak pvc worden de stroken direct bevestigd aan de vloer met pvc lijm. Deze vloeren worden ook dryback pvc genoemd en zijn dunner met een dikte van 2,5 mm. Beide vloeren gaan perfect samen met vloerverwarming en vloerkoeling en voelen daarom lekker aan. Het leggen van een plakvloer is complexer, omdat de vloer eerst behandeld moet worden met egaline.

Bestel uw vloer online of in de showroom

Uit elke Bodiax pvc review blijkt hoe kwalitatief de vloeren zijn en blijven. Daarnaast zijn de vloeren enorm makkelijk in onderhoud. Het is genoeg om de vloer regelmatig te stofzuigen en periodiek te dweilen. Indien u vragen heeft over laminaat, pvc of keramische tegels, kunt u altijd contact met ons opnemen!

U kunt eenvoudig online 24/7 uw nieuwe vloer van Bodiax Flooring bestellen. Wilt u weten hoe de vloeren eruit zien en aanvoelen? Bestel dan een gratis sample van de gewenste kleur of bezoek onze showroom in Hoofddorp. U kunt uw nieuwe vloer ook combineren met professioneel legwerk, inclusief egaline en toebehoren.