Toont alle 35 resultaten

Belakos PVC vloeren

Bent u op zoek naar een Belakos PVC vloer? Dan bent u bij Tegels en Laminaat aan het juiste adres. Wij hebben de gehele PVC collectie van het merk Belakos tegen een scherpe prijs. Profiteer gelijk van onze gratis verzending en combineer uw vloer met legwerk.

Actie
45,86per m²
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
45,86per m²
Actie
45,86per m²
Actie
45,86per m²
Actie
45,86per m²
Actie
45,86per m²
Actie
45,86per m²
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
37,36per m²
Actie
37,36per m²
Actie
37,36per m²
Actie
37,36per m²
Actie
37,36per m²
Actie
37,36per m²
Actie
40,76per m²
Actie
40,76per m²
Actie
40,76per m²
Actie
45,86per m²
Actie
45,86per m²
Actie
Actie
Actie
Actie
37,36per m²
Actie
37,36per m²
Actie
40,76per m²

Dé specialist in Belakos PVC

Wanneer u onderzoek heeft gedaan naar PVC vloeren, bent u zeker gestuit op het merk Belakos. Dat is zeker een goede keuze, vanwege de vele voordelen van deze vloeren. Onze Belakos pvc ervaringen zijn namelijk stuk voor stuk allemaal positief. Alle vloeren van de Belakos collectie hebben namelijk de volgende eigenschappen:

 • De vloeren zijn waterbestendig: u kunt de vloeren verwerken in iedere ruimte van uw woning;
 • Vuilafstotend: vlekken trekken niet in de vloeren en zijn makken schoon te maken;
 • Zeer slijtvast: de PVC planken zijn voorzien van een PU-slijtlaag. Dit zorgt ervoor dat de vloer extra beschermt is tegen krassen en vuil;
 • Enorm duurzaam: de vloeren voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidseisen van de Europese unie;
 • Realistische prints: de planken hebben een natuurlijke uitstraling en een breed scala aan kleuren. De register embossing geven de vloer een houtstructuur met hetzelfde gevoel.

Bij ons bent u op het juiste adres voor de juiste vloer voor de laagste prijs. We breiden onze collectie uit met nieuwe kleuren en legwijzen. Met Belakos vloeren hoeft u geen zorgen te maken over het onderhoud. De pvc Belakos vloeren zijn namelijk makkelijk schoon te houden en doen niks onder aan écht hout.

Belakos PVC: kwaliteit en elegantie

De uitgebreide collectie van Belakos maakt onderdeel uit van het hoger segment PVC vloeren. Met een zeer sterke toplaag van polyurethaan zult u jarenlang plezier hebben van uw houten vloer. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, dessins en kleuren. Er zit dus zeker een vloer tussen die past bij uw woonwensen.

Een pvc vloer van Belakos is te verkrijgen als Plak PVC, ook wel dryback pvc genoemd. Hier worden de planken direct geplakt op de vloer. Het is wel belangrijk dat u de vloer eerst laat egaliseren om imperfecties tegen te gaan. U kunt uw vloer combineren met professioneel legwerk, waar wij het gehele proces voor u uitvoeren.

Wilt u de vloer leggen over een bestaande vloer of gaan voor een zwevende vloer? Ga dan voor een Klik PVC vloer. De Belakos klik PVC beschikt namelijk over the Rigid Click systeem. De bevestiging zorgt voor een stabiele verbinding wat perfect werkt op een niet egale vloer.

Deze vloeren beschikken ook over een ondervloer met geluiddempende eigenschappen. Beide vloeren zijn water-, kras- en slijtvast en hebben minimaal een garantie van 15 jaar! Ook zijn de vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Gaat u voor Belakos PVC visgraat of toch iets anders?

Belakos vindt u in alle verschillende legpatronen. Van elegant visgraat PVC tot traditionele lange planken. Elke collectie en kleur is te verkrijgen in deze legwijzen. Afhankelijk van uw woonwensen kunt u hier een afweging in maken.

Of wilt u gaan voor een authentiekere uitstraling? Bekijk dan de Hongaarse punt PVC vloeren. De hoeken van de planken zijn haaks gesneden en liggen de planken naar elkaar. Terwijl de planken bij een visgraat vloer in elkaar vallen als een puzzel.

U kunt de vloer ook afwerken met een band en bies. Dit betekent dat er dus ook geen plinten nodig zijn om de vloer af te werken. Het is wel belangrijk dat de wanden strak en tot de grond is afgewerkt. U gebruikt de lange planken voor de band en werkt deze af met een Belakos PVC voegbies.

Wij hebben de PVC collectie van Belakos in de verschillende series:

 • Attico
 • Attico visgraat XL
 • Attico Hongaarse punt
 • Palazzo
 • Palazzo visgraat XL
 • Palazzo Hongaarse punt
 • Rustico
 • Rustico visgraat

Bezoek onze showroom voor advies en andere producten

We snappen dat u een vloer eerst wilt zien en voelen voordat u de keuze laat vallen. We nodigen u van harte uit in onze showroom in Hoofddorp. De one-stop-shop voor tegels, pvc- en laminaatvloeren. Onze adviseurs voorzien u maar al te graag van advies en stellen ook een vrijblijvende offerte op.

U kunt ook een bestelling plaatsen op onze webshop en profiteren van onze gratis levering en samples. Onze klantenservice-medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ook gebruik maken van onze legservice in combinatie met uw vloer. Dit is altijd inclusief levering en alle toebehoren!