Resultaat 1–36 van de 83 resultaten wordt getoond

Beautifloor PVC

Bekijk gelijk onze collectie PVC van het merk Beautifloor. Vraag vrijblijvend een offerte of een staal aan. U kunt ook gelijk een bestelling plaatsen en profiteren van onze gratis levering vanaf €199,95!


Alle voordelen van Beautifloor PVC op een rijtje

PVC vloeren zijn populairder dan ooit en dat is niet zomaar. Naast het prachtige effect van een echt houten vloer, komt pvc met vele voordelen. Wilt u gaan voor een vloer met een warme sfeervolle uitstraling en een optimale kwaliteit? Dan zit u goed met Beautifloor pvc design vloeren en wij vertellen u graag waarom.

Beautifloor prijzen: uiterst betaalbaar

Ten eerste willen we u graag vertellen over de beautifloor pvc prijzen. De vloeren hebben namelijk een optimale prijs, waarmee u kosteneffectief een prachtige vloer kunt creëren. Of u nu wilt gaan voor een huis met een warme uitstraling of klassiek Beautifloor visgraat pvc. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zit wat tussen voor elk budget en woonstijl.

Te combineren met vloerverwarming

Alle vloeren van pvc Beautifloor zijn geschikt voor vloerverwarming, wat wel zo fijn is. De materialen van een vinyl vloer is perfect geschikt voor het vasthouden en geleiden van warmte. Dit zorgt ervoor dat de vloeren fijn en warm aanvoelen aan de voeten en u stookkosten bespaart.

In vele verschillende decors en dessins

Of u nu een houten vloer of een stoere tegelvloer wilt nabootsen. In de collectie zitten zowel extra brede planken als PVC tegels. Alle vloeren komen met een hoge slijtvastheid en hebben weinig onderhoud nodig. De eigenschappen van de vloeren zorgen er namelijk voor dat vuil niet wordt ingetrokken.

Te verkrijgen als klik en plak pvc

PVC vloeren zijn te verkrijgen in twee wijzes van bevestigen. Zo kunt u gaan voor Beautifloor klik pvc, waar de zwevende vloer met uniclic verbinding wordt gelegd. Deze vloeren zijn te vergelijken met laminaat vloeren die een soortgelijke verbinding hebben. U kunt hier zelf kijken of u wilt gaan voor een vloer met v-groef of zonder.

U kunt ook gaan voor plak pvc, waar de planken direct worden verlijmd aan de ondergrond. Deze vloeren zijn doorgaans ook dunner met een toplaag van 0,55 mm. Het is belangrijk dat uw vloer volledig waterpas is, omdat imperfecties te zien en voelen zijn. Daarom kunt u dit het beste laten doen door een professional en die hebben wij in-huis!

Onze Beautifloor pvc ervaringen

Als één van de erkende Beautifloor verkooppunten, hebben we vele vloeren verkocht. De Beautifloor ervaringen zijn allemaal positief en dit is terug te zien in de garantie. Met een minimale garantie van 5 jaar zijn deze vloeren ook geschikt voor projectmatig gebruik. Bij vragen over deze vloeren kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt ook gaan voor Beautifloor laminaat waar ervaringen ook enorm positief zijn. Laminaat Beautifloor lamelparket is verkrijgbaar in vele decors en formaten. In vergelijking tot een Beautifloor pvc vloer is een laminaatvloer makkelijk te leggen door uzelf. Zo kunt u nog meer besparen op uw vloer en hier jarenlang van genieten.

We helpen u graag in onze showroom

Naast dat u gemakkelijk online een vrijblijvende offerte en staal kunt aanvragen, kunt u onze showroom bezoeken. In onze grootste showroom in Hoofddorp kunt u alle verschillende vloeren bekijken. Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk en vrijblijvend advies. Daarnaast zijn we ook dé plek voor tegelvloeren en badkamer tegels!

Betaal daarom niet teveel voor uw nieuwe vloer en kies voor Tegels en Laminaat. U kunt ook uw nieuwe vloer combineren met professioneel legwerk. Zo zijn wij de one-stop-shop voor uw vloeren en alle toebehoren. Van legwerk, alle toebehoren, tot egaliseren en gratis levering vanaf €199,95!