Resultaat 1–36 van de 181 resultaten wordt getoond

Ambiant PVC

Bekijk gelijk onze collectie PVC van het merk Ambiant Vloeren. Vraag vrijblijvend een offerte of een staal aan. U kunt ook gelijk een bestelling plaatsen en profiteren van onze gratis levering vanaf €199,95!

Actie
All-In Deals
39,9568,95per m²
59,95per m²
59,95per m²
39,95per m²
59,95per m²
39,95per m²
59,95per m²
59,95per m²
42,95per m²
59,95per m²
59,95per m²
42,95per m²
59,95per m²

Dé specialist in Ambiant Vloeren

Bent u op zoek naar kwalitatieve en betaalbare PVC vloeren? Dan maakt u met de Cotap Ambiant collectie een goede keuze. Een merk van eigen bodem, gespecialiseerd in verschillende soorten vloeroplossingen. Met een Ambiant PVC vloer bent u verzekerd van een prachtige vloer die voldoet aan alle eisen.

Met een divers aanbod aan vloeren die lijken op houten vloeren tot PVC tegels, pvc van Ambiant heeft het allemaal. Of u nu wilt gaan voor landelijk of toch een moderne uiterlijk. De basis van uw woning begint met de keuze van de vloer. Daarom is het belangrijk om te gaan voor een optie waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Wij hebben als Ambiant dealer de volledige collectie Ambiant vinyl in ons assortiment. Bekijk gelijk onze collectie op de website en vraag een vrijblijvende offerte of gratis stalen aan. U bent ook van harte welkom in onze showrooms waar we u graag voorzien van persoonlijk advies. Ga voor een pvc vloer die niet van echt hout is te onderscheiden!

Waarom kiezen voor een Ambiant PVC vloer?

Als eerst is het belangrijk dat u weet wat de eigenschappen van een vloer van PVC zijn. Het is een type vloerbedekking gemaakt van kunststof met verschillende lagen polyvinylchloride. De pvc planken hebben de uitstraling van een echte houten vloer of stoere tegels. Doordat het is gemaakt van een ander materiaal, voelt de vloer veel zachter en fijner aan.

Te gebruiken in vochtige ruimtes

Zoals u weet is hout erg poreus en niet geschikt tegen vocht. Hout heeft namelijk zuigende eigenschappen, wat betekent dat de vloer zal uitzetten. Dit maakt het kwetsbaar tegen vocht en wordt niet geadviseerd te gebruiken in vochtige ruimtes. Een populair alternatief hierop is een PVC vloer van Ambiant.

Doordat de planken gemaakt zijn van vinyl, is het te gebruiken in de vochtige ruimtes. Het is zelfs mogelijk om de vloeren te gebruiken in de badkamer en keuken. De vloer neemt geen vocht op en kan makkelijk onderhouden worden. Regelmatig stofzuigen en de vloer afnemen met water is genoeg om de vloer in topconditie te houden.

Combineer de vloer met vloerverwarming

Ten tweede zijn vloeren van vinyl goed in het geleiden van warmte. Dit betekent dat u een pvc vloer kunt combineren met vloerverwarming. De vloer zal altijd warm aanvoelen aan de voeten en zijn goed in het vasthouden van hitte. Het is dus een goede keuze om te gaan voor een vinyl vloer met vloerverwarming.

Ook heeft deze type vloerbekleding goede akoestische eigenschappen. De vloeren zijn goed in het reduceren van geluid en perfect voor tussenwoningen. Er is vanuit de VVE's bepaald dat vloeren minimaal 10 dB moeten kunnen dempen. PVC tegels zijn hier perfect geschikt voor!

De verschillen tussen Ambiant Click PVC en Plak PVC

Het is belangrijk dat u het verschil weet tussen Plak en Klik PVC. Naast dat de wijze van bevestiging anders is tussen deze vloeren, hebben ze ook andere eigenschappen. Een Ambiant click pvc vloer wordt direct gelijmd aan de vloer. Hiervoor is het belangrijk dat uw vloer volledig recht is en geëgaliseerd moet worden.

Dit zorgt voor een sterke verbinding en maakt de vloer nog beter geschikt tegen vocht. Wanneer u een plank wilt vervangen is dit ook mogelijk. Omdat de planken niet bevestigd zijn aan elkaar, kunt u een plank loshalen en opnieuw bekleden. Daarom adviseren bij plak pvc vloeren een aantal planken achter de hand te houden.

Een pvc click vloer daarentegen komt overeen met een vloer van laminaat. De planken beschikken over een klik-systeem (Ambiant silent rigid click) en worden de planken bevestigd aan elkaar. Het gaat hier dus om een zwevende vloer waar de planken elkaar verstevigen. De rigid core connectie van Ambiant Vloeren zijn één van de beste op de markt.

Bestel uw vloer en combineer het met professioneel legwerk

Hoewel u pvc click zelf kunt leggen, is dit moeilijk bij een pvc plak vloer. Wij raden aan dit te laten doen door een professionele en vakkundige legger. Wij hebben een team aan pvc-leggers die het gehele proces voor u kunnen uitvoeren. Van het egaliseren van de vloer tot de bezorging en alle toebehoren.

Combineer daarom uw Ambiant vloer met leggen bij Tegels en Laminaat. Met de positieve Ambiant PVC reviews maakt u zeker een goede keuze. U hoeft alleen te bepalen voor welke collectie u gaat en wij doen de rest. Wilt u gaan voor een tijdloze visgraat pvc vloer of unieke Hongaarse punt?

We hebben speciale deals opgesteld voor Ambiant PVC inclusief legwerk. Combineer de Ambiant Avanto plak-collectie met leggen voor een scherpe all-in tarief. Voor maar €68,95 per m² verzorgen wij de vloer, materialen, egaliseren en bezorging. Dit is ook mogelijk met een keramische vloer met houtlook tegels!