Resultaat 1–36 van de 86 resultaten wordt getoond

PVC

Bekijk hier onze enorme collectie PVC in alle kleuren, formaten en afwerkingen.


Hoe wordt een kunststof vloer met patroon gelegd?

U kunt voor het leggen van PVC kiezen uit verschillende legmethodes, laat u hierover informeren door onze experts. Wij kunnen ervoor zorgen dat het PVC gecentreerd wordt gelegd, waardoor het patroon optimaal tot zijn recht komt en de symmetrie intact blijft. De gedetailleerde print maakt dat deze vloer bijna niet is te onderscheiden van een parketvloer. Verder kunt u verschillende diktes PVC aanschaffen, en zelfs opmerkelijk dunne varianten. Daarom heeft PVC laminaat vaak de voorkeur wanneer er een renovatie wordt uitgevoerd. Dankzij de lijm- en klikopties is de vloer makkelijk te leggen. Welke u kiest is afhankelijk van het type vloer. Bezoek onze showroom in Hoofddorp of bestel uw samples online! Wij staan voor u klaar voor vakkundig en vrijblijvend advies.

Een PVC vloer is duurzaam en makkelijk in onderhoud

De voordelen van PVC vloeren zijn net als bij ons aanbod laminaat en tegels eindeloos, maar om u toch een beeld te geven hebben wij de belangrijkste op een rijtje gezet. Zo is PVC vochtbestendig, waardoor deze vloer vaak wordt gekozen om te leggen in badkamers of in keukens. Verder zijn PVC vloeren duurzaam in gebruik. Ze zijn namelijk kras- en vlekbestendig waardoor u er tegelijkertijd weinig onderhoud aan hoeft te plegen. PVC is namelijk erg makkelijk schoon te maken. In vergelijking met keramische vloeren zijn PVC vloeren een genot om op te lopen. Ze voelen namelijk zacht en warm onder uw voeten aan. Wilt u op de hoogte blijven van handige tips en tricks? Volg dan onze blog en doe inspiratie op!

PVC kopen

Kunststof vloeren zijn minder duur dan houten vloeren

Wist u dat PVC vloeren minder duur zijn in vergelijking met andere soorten vloeren? Het is dus een mooie budgetvariant die tegelijkertijd van hoge kwaliteit is. Daarnaast hoeft u ook niet persé een professional in te huren die de PVC vloer komt leggen. Klik PVC kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk zelf leggen, net als laminaat. Heeft u Plak PVC, dan is het wel verstandig de hulp van professionals in te schakelen. Naast praktische voordelen, zijn er nog meer voordelen verbonden aan PVC; het zorgt voor een warm en gezellig uiterlijk in uw huis. Bekijk bijvoorbeeld eens de visgraat PVC die oogt als een echte visgraat parketvloer, maar toch alle voordelen heeft van PVC. Het resultaat is fantastisch en elegant. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie of neem contact met ons op voor vakkundig advies.

Verschillende keuzes bij PVC vloeren

Wilt u een PVC vloer laten leggen maar bent u overweldigd door alle opties? Volg ons dan op social media voor foto’s van vloeren die wij reeds gelegd hebben! Alle PVC vloeren die u daar ziet hebben wij in ons assortiment. Ontdek bijvoorbeeld onze verschillende PVC decors- en motieven. Voor iedere woonstijl hebben wij verschillende keuzeopties. Denk aan PVC houtlook, PVC vloer visgraat of PVC tegels. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren en kunt u een passende dikte uitkiezen. Wij hebben PVC vloeren in ons assortiment van 2 tot 8+ mm dik. Heeft u al een specifieke kleur in gedachten? Klik op deze kleur en u krijgt alle opties te zien die bij ons te verkrijgen zijn. 

PVC vloeren

De opties voor vloerverwarming

Een veelgehoorde vraag bij het aanschaffen van PVC laminaat is of dit gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Dit verschilt per type vloerverwarming maar de maximale temperatuur mag in ieder geval niet hoger zijn dan 27 graden. Het plaatsen van een PVC vloer is in de meeste gevallen wel mogelijk wanneer er elektrische verwarmingselementen in de ondervloer zijn geplaatst. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Wij bieden u vakkundig en vrijblijvend advies op maat! Door onze persoonlijke aanpak staan we altijd garant voor de beste service. Wij blijven van begin tot eind betrokken bij uw project en kunnen u bovendien helpen met onze bezorg- en plaatsingsmogelijkheden. Zo kunnen we uw vloeren huis leveren, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het tillen van de vloeren. Neem contact op voor vakkundig advies!

PVC showroom