Modern en klassiek met keramisch parket in visgraat als basis

Visgraat houtlook tegels woning

We blijven maar al te graag betrokken bij het proces van onze klanten en vinden het geweldig als we de resultaten het met onze eigen ogen kunnen zien. Voor ons segment ‘binnenkijken bij’ zijn we langsgegaan bij Raymond & Cares: de trotste eigenaars van een prachtige woning in Aalsmeer. “De stijlen die we naar voren willen laten komen zijn modern en klassiek.”

En dat is gelukt. Om geïnspireerd te raken hebben Raymond & Cares inspiratie opgedaan door rond te kijken op Pinterest en Funda. “Gewoon een beetje rondkijken en dan kiezen je leuk vindt”, zoals Raymond dat mooi verwoord. “Het doel was om een balans te vinden tussen modern en klassiek en dit is terug te zien in de moderne keuken en klassieke traploper.”

Praktische keramisch houten vloer

De keuze is gevallen op een prachtige visgraat keramisch parketvloer. “Het doel was om een warme uitstraling te creëren met een houten vloer”, vertelt Raymond. “Maar omdat een houten vloer niet heel praktisch is, hebben we een vloer gekozen die op hout lijkt. Zo kwamen we op houtlook tegels, wat de voordelen van keramische tegels hebben. De grootste voordelen vinden wij het schoonmaken ervan en dat het praktisch is met onze vloerverwarming.”

Bekijk hier de 10 voordelen van houtlook tegels

Wanneer we vragen naar waar de koppel het meest trots op is, vertelt Cares het volgende: “het is lastig te zeggen waar we het meest trots op zijn. Eigenlijk zijn we trots op het algehele resultaat van de woning. De vloer legt natuurlijk de basis voor de uitstraling van onze woning. Toch realiseren we dat het materiaal is en geen invloed heeft op onze eigenwaarde.”

“Omdat een houten vloer niet heel praktisch is, hebben we een vloer gekozen die op hout lijkt. Zo kwamen we op houtlook tegels.”

Het proces bij Tegels en Laminaat

Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar hoe ze het proces hebben ervaren bij Tegels en Laminaat. We zijn immers pas tevreden wanneer de klant dat is. Raymond vertelt ons gevonden te hebben via een buurvrouw van een paar huizen verderop. “Ik vroeg in de groepsapp van onze straat of iemand nog een goede plek wist voor een vloer. Toen zei mijn buurvrouw te kijken bij Tegels en Laminaat in Hoofddorp. De rest is geschiedenis.”

PVC trends 2022
Showroom Tegels en Laminaat