Visgraat PVC-vloer: warm, chique & praktisch

Visgraat PVC vloer woonkamer

We zijn langs geweest bij Daisy, die onlangs eigenaar is geworden van haar eerste woning. Een prachtig appartement in Hoofddorp met een ruime woonkamer met open keuken. “Het doel was een nieuw fris uiterlijk voor mijn eerste huis.”

De keuze is zo gevallen op een visgraat PVC-vloer. “Het moest warmte uitstralen en tegelijk chique en praktisch zijn”, vertelt Daisy. Om de warmte te creëren heeft Daisy gekozen voor de LifeStyle collectie in de Naturel uitvoering. Een zacht-eiken afwerking, die wordt gecomplimenteerd door industrieel meubilair en grijze en houten tinten.

Visgraat PVC-vloer

We hebben gevraagd waarom de keuze is gevallen op PVC vloer visgraat. Daisy geeft aan dat ze hoe dan ook een visgraat vloer wilde. Echter wist ze nog niet of ze dit het beste met tegels, laminaat of PVC wilde bereiken. “Na het bezoek aan de showroom, heb ik alle opties naast elkaar gezet. Ik wilde een praktische vloer wat makkelijk te onderhouden is en tegen een stootje kan. Een visgraat vloer met keramisch parket viel buiten mijn budget en heb zo gekozen voor een PVC-vloer. De feel van de planken sprak mij ook erg aan.”

Bekijk hier onze PVC-collectie

Wanneer we vragen naar Daisy het meest trots op is, krijgen we een antwoord wat ons tevreden stelt. Een antwoord wat laat zien dat haar doel is bereikt. Zo vertelt Daisy het volgende: “het meest trots ben ik op het woongedeelte. Het straalt warmte en gezelligheid door de stijlvolle vloer.”

Bekijk hier de PVC-vloeren trends van 2021

“Ik wilde een praktische vloer wat makkelijk te onderhouden is en tegen een stootje kan.”

Het proces bij Tegels en Laminaat

Daisy is op aanraden van een bekende terecht gekomen bij Tegels & Laminaat. Het proces omschrijft ze als volgt: “Ik kreeg de sleutel op 1 september. Na het schilderwerk zat de vloer er al heel snel in. Het verliep volgens afspraak en het proces verliep voorspoedig. Na twee dagen egaliseren kon de vloer gelegd worden. Dit duurde twee dagen en het resultaat was fantastisch!”

PVC trends 2022
Showroom Tegels en Laminaat