Bar met marmerlook tegelslabs

Marmerlook Tegels Slab Bar

Slabtastic bar

Hadden we al gezegd hoeveel we van slabs houden? Hierbij nog een keer. Tegelslabs zijn enorm grote tegels van minimaal 120×260 cm. Door het formaat van deze tegelplaten, zijn er nauwelijks voeglijnen zichtbaar. Het effect? Een massief ogende vloer of wand, waarmee u het effect kunt creëren dat het uit één stuk steen is gesneden. 

Deze slabs komen ook prachtig tot hun recht als eyecatcher bij deze bar. Er is gekozen voor de TR- GRA Marble Marmerlook Tegelslab in 260×120 cm. Een tegel wat wij direct uit voorraad kunnen leveren. De hoogglans afwerking brengt een luxueus gevoel. Daarnaast heeft deze unieke en gecompliceerde marmerprint enorm veel karakter. In een horeca-gelegenheid zijn tegels naast het esthetische ook aan te raden door het minimale onderhoud. Het resultaat is verbluffend en wij kunnen niet wacht om hier een drankje te doen. 

Bekijk onze tegelslab-collectie in onze showroom in Hoofddorp. Wij staan klaar om u te voorzien van Vakkundig en Vrijblijvend Advies! Marmerlook tegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat

De producten in dit project

Marmerlook tegels showroom
Showroom Tegels en Laminaat