Badkamerpracht: binnenkijken in een tijdloze oase van hoogwaardig vakmanschap

Badkamer keramische tegels betonlook

Emma en Noah, onlangs eigenaar van geworden van een nieuwe koopwoning, wilden hun badkamer omtoveren tot een oase. Eén ding was duidelijk: er moest hoe dan ook een bad en douche in. “Voor de rest hadden we nog geen plan of idee”, vertelt Emma.

Het proces begon dan ook logischerwijs met inspiratie opdoen. “We hebben eerst de verschillende opties naast elkaar gezet: van tegels, tot een PVC-vloer met stuc wanden. De keuze viel uiteindelijk op keramische tegels, omdat dit toch de meest duurzame oplossing is.”

Rustige grijze tegels voor een tijdloos effect

Nadat het koppel erover uit was dat ze voor tegels wilden gaan, was het zoeken naar dé perfecte tegel. “We hebben getwijfeld tussen rustige grijze tegels of marmerlook tegels”, geeft Noah aan. “Omdat we graag zo lang mogelijk van onze badkamer willen genieten, zijn we gegaan voor de rustigere optie”.

Na wat onderzoek kwam het echtpaar terecht bij Tegels en Laminaat. Ze wisten hoe dan ook dat ze verschillende tegels eerst wilden zien en dit is op internet alleen niet mogelijk. “Toen we binnenkwamen in de showroom waren we best overweldigd van de verschillende mogelijkheden en opties die er zijn met tegels.”

Bekijk onze tegels

Samen met onze adviseurs zijn Emma en Noah op de tegel gekomen waar de keuze op is gevallen: tijdloze tegel. “Deze betonlook tegels hebben echt alles wat we zochten: niet te druk, het formaat is perfect voor onze badkamer en heeft dé perfecte kleur grijs.” In de showroom kreeg het koppel de tegels in meervoud te zien, zodat ze ook alle nuance-verschillen tussen de tegels konden zien.

“Omdat we graag zo lang mogelijk van onze badkamer willen genieten, zijn we gegaan voor de rustigere optie”

Badkamertegels inclusief leggen en afwerken

Emma en Noah hebben gekozen om de tegels af te nemen in combinatie met legwerk. Dit proces is volledig uitgevoerd door het team van Tegels en Laminaat. “We hebben vooraf besproken hoe we badkamer wilden indelen en welk sanitair we wilden verwerken”, vertellen Emma en Noah in cohesie.

“We zijn daarna voorzien van advies over hoe we de mooiste afwerking konden krijgen: van de afwerking van de lange nis met ledverlichting, tot het afschot die is gecreëerd met de tegels zelf”. Zowel Emma als Noah geven om de details en is de badkamer naar een nieuw niveau getild door deze toevoegingen. Zo vervolgt Emma: “We wisten niet eens dat deze dingen bestonden, dus extra pluim naar het team voor het meedenken!”

Wanneer we vragen naar waar ze het meeste trots op zijn in de badkamer, vertellen ze dat weg zijn van cohesie van de badkamer. “Niks in de badkamer voelt geforceerd of op de verkeerde plek geplaatst. We hebben de ideale indeling gemaakt in een badkamer waar het plafond schuin afloopt.”

Van hoe de solid surface badkuip is ingebouwd, tot jet sanitair en de glazen afscheiding. De badkamer klopt tot in de detail en zijn wij als Tegels en Laminaat erg trots op. We wensen Emma en Noah alle plezier toe en hopen u als lezer weer verder geïnspireerd te hebben over de verschillende mogelijkheden in de badkamer.

De gekozen tegel

Betonlook tegels showroom
Showroom Tegels en Laminaat