In house spa: chique badkamer met marmerlook tegels en sauna

Marmerlook tegels badkamer

Vandaag zijn we langs gegaan bij Björn en zijn prachtige badkamer. Björn is onlangs eigenaar geworden van zijn nieuwe appartement en wist gelijk al wat hij wilde. Een plek om tot rust te komen en het spa-gevoel in huis te brengen. En dat is gelukt.

Bij het zien van onze statuario marmerlook tegels in 120×60 wist hij het, “dit wordt ’em”. De marmerlook tegels zijn niet te onderscheiden van echt marmer. Van de variatie in de aders tot hoe de tegels aanvoelen. Björn heeft bewust gekozen voor de matte variant van de tegel. Naast het uiterlijk wat zijn voorkeur heeft, zijn matte tegels ook beter geschikt voor badkamervloeren. In een vochtige ruimte als de douche wil je namelijk zoveel mogelijk grip.

Marmerlook tegels: pure luxe en comfort

We hebben gevraagd waarom de keuze is gevallen op deze tegel. Björn geeft aan dat hij een mooie combinatie zocht met de sauna die hij hoe dan ook wilde. Na wat inspiratie op te hebben gedaan, waren zijn ogen gevallen op marmeren tegels. “Ik wilde wel gaan voor keramische tegels, omdat het minimale onderhoud nodig heeft, vooral ten opzichte van natuursteen”.

Bekijk onze marmerlook tegels

Tijdens zijn bezoek aan onze showroom in Hoofddorp viel zijn ogen gelijk op onze statuario tegel. “De tegel had precies de kleur en nuances die ik zocht. De adviseur had een aantal tegels van dezelfde serie naast elkaar gezet en kon ik zo de variatie perfect zien.” 

“Ik wilde gaan voor keramische tegels, omdat het minimale onderhoud nodig heeft, vooral ten opzichte van natuursteen”

Het meest trots op de afwerking van de badkamer

Wanneer we Björn vragen waar hij het meest trots op is, luidt het antwoord: “de afwerking en details”. Van het legwerk, dat is uitgevoerd door ons, tot de moeiteloze aansluiting van de sauna op de badkamer. “Op advies van Tegels en Laminaat heb ik de afschot naar de douchegoot laten maken met dezelfde tegels.” Het resultaat is super modern en geeft de badkamer net dat beetje extra.

De adviseurs hebben me geduldig voorzien van persoonlijk advies

“Ik ga pas voor iets als ik daar honderd procent van overtuigd ben. Dit betekent dus ook dat ik lang kan twijfelen. Het fijne aan de adviseurs vond ik dat ze met net zoveel geduld en op mijn tempo meegaan”, zegt Björn lachend.

Op basis van zijn plattegrond hebben onze adviseurs de precieze hoeveelheden berekend, inclusief alle benodigdheden voor de tegelzetters. “Ik heb de offerte meegenomen naar huis en later dezelfde dag akkoord gegeven.” De laatste stap was het plannen van de levering en het zetwerk en het resultaat is een prachtige badkamer.

De gekozen producten

49,95per m²
Betonlook tegels showroom
Showroom Tegels en Laminaat