fbpx Skip to main content
Bel ons voor een afspraak

023 561 62 32 | 06 416 547 13

Contact ons via:

info@tegelsenlaminaat.nl

Bezoek onze showroom:

Willem Brocadesdreef 200, Hoofddorp

PROJECTEN

Keramische Houtlooktegels in de tuin – 01/07/2017

Het resultaat van mooie Houtlook Terrastegels in je tuin. Met de 40×80 Houtlook Tegels van onze Ultra Serie creëer je een vloer wat de uitstraling heeft van hout, met het praktische onderhoud van keramiek. De tegels zijn extra dik, vorstbestendig en hebben een antislip oppervlak. Ideaal dus voor elke tuin. Bekijk onze tuin- en terrastegels hier.

De producten in dit project

Roest Natuursteenbricks op Open Haard – 12/01/2017

Het bewijs dat natuursteenbricks perfect gepaard gaan met open haarden. Door de bricks heeft de open haard een unieke uitstraling gekregen. Onze natuursteenbricks zijn onderling verschillend, waardoor de stenen stuk voor stuk lijken gelegd. De natuursteenbricks zijn een ideale oplossing voor elke open haard en/of wand. Bekijk onze collectie natuursteenbricks hier en laat je inspireren.

De producten in dit project

Woonkamertegels en badkamertegels met Beton Cire in Amsterdam – 25/11/2016

Prachtig resultaat van een woningrenovatie in Amsterdam. De woonkamer en badkamer zijn betegeld met onze grijs/wit Beton Cire look tegels in het formaat 60×60. De sfeer is heel goed bepaald door de juiste kleuren en contrasten die uit de keuze van de meubels voortvloeien. Beton Cire is een veel gezocht product voor wanden en bij Tegels & Laminaat verkrijgbaar in keramische vorm tegen een betaalbare prijs!

De producten in dit project

Natuursteenlook Badkamertegels in Hoofddorp – 15/11/2016

Mooie combinatie tussen verschillende tegelsoorten voor een tevreden klant uit Hoofddorp. Op de vloer en wanden onze 60×60 lichtgrijze natuursteenlook tegels, waar de wc-ombouw ook is betegeld. Als details achter het designbad is er gekozen voor bruine bricks steenstrips. Een combinatie van grijstinten met bruin is altijd prettig voor het oog en daar is deze badkamer een uitstekend voorbeeld van.

De producten in dit project

Badkamer in Amstelveen – 10/11/2016

Prachtig resultaat van een badkamer in Amstelveen met een super gecombineerde design. Als wandtegels is er gekozen voor mat witte 30×60 wandtegels. Voor de vloer is er gekozen voor de taupe betonlook 60×60 vloertegels, wat een industriële uitstraling heeft gecreëerd. Als decortegels is er gebruik gemaakt van bruine natuursteenlook wandtegels om de badkamer te accentueren. De decortegels zijn gebruikt om nadruk te leggen op de douchewanden, wc-ombouw en de nisjes. Ook een zeer mooie en warme combinatie van meubel, sanitair en verlichting.

De producten in dit project

Marmerlook tegels voor badkamer in Westdorpe – 09/11/2016

Een tevreden klant uit Westdorpe, Terneuze heeft gekozen voor onze 60×60 marmerlook mat tegels voor het betegelen van de badkamer. De marmerlook tegels hebben de uitstraling gegeven van natuursteen, maar met de onderhoud van keramische tegels. De accenten van het bad heeft gezorgd voor een mooie combinatie tussen de tegels en de badkamermeubels. Een mooi resultaat!

De producten in dit project

Betonlook tegels voor badkamer in Almere – 09/10/2016

Zeer mooie combinatie van sanitair, meubels, stucwerk en keramische tegels. Onze betonlook tegels hebben gezorgd voor een mooie industriële uitstraling. Dit is mooi gecombineerd met het sanitair en de meubels. De douchewanden zijn ook betegeld en heeft geleid tot een mooi geheel.

De producten in dit project

Beige betonlook tegels voor badkamer in Amsterdam Oost – 25/09/2016

Mooie resultaatfoto’s van een klant uit Amsterdam Oost. Super strak en warm gecombineerde betonlook vloer- en wandtegels met mooi stucwerk. In de badkamer is er een dubbele inloopdouche gecreëerd en gekozen voor mooie meubels en strak sanitair.

De producten in dit project

VOOR MEER INSPIRATIE EN RESULTATEN, VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Facebook
Instagram
Pinterest

Shopping Cart