fbpx Skip to main content

PORTUGESE TEGELS

Portugese vloertegel en wandtegels

Portugese tegels als vloertegel of wandtegel in badkamers, keukens en woonkamers geven een authentieke uitstraling aan uw ruimte.  Portugese vloertegels en wandtegels kunnen in elke design en interieur worden toegepast of het nou gaat om klassiek of modern design. Portugese tegels geven een uniek karakter aan u ruimte door de vele verschillende motieftegels en kleuren. Portugese tegels worden ook wel patroontegels, Marokkaanse tegels of Castello tegels genoemd en gebruikt als vloertje in een hal of bijvoorbeeld toilet.

Portugese tegels worden vaak gebruikt door architecten in horeca ruimten om een bijzondere sfeer te creëren. Portugese tegels worden ook toegepast in de vorm van patchwork. Patchwork tegels zijn tegenwoordig weer helemaal hip voor in de badkamer of als keukenachterwand. Patchworktegels bestaan uit een mix van Portugese tegels van verschillende motieven en soms ook verschillende kleuren door elkaar heen. Met patchworktegels kunt u een prachtige patchworkwand creëren in uw badkamer of toilet.

Het gebruik van echte Portugese cementtegels hebben helaas ook nadelen. Doordat de echte Portugese cementtegels handmatig vervaardigd worden zijn ze exclusief en duur. Een ander nadeel is dat door de gebruikte grondstoffen zoals cement en marmerpoeder zijn de tegels poreus en niet waterbestendig. Hierdoor vergt het speciale behandeling en onderhoud om het waterdicht te krijgen en vlekvrij te houden.

Tegels en Laminaat heeft een prachtige collectie keramische Portugese tegels en Patchwork tegelmixen. Deze tegels kunnen als vloertegel en als wandtegels worden toegepast. Bent u ook helemaal weg van Portugese tegels maar wilt toch liever onderhoudsvriendelijke tegels? Dan zijn de keramische Portugese tegels een prima oplossing voor uw keuken of badkamer! Keramische Portugese tegels zijn namelijk makkelijk in de onderhoud en zijn waterdicht. Tevens kosten de keramische Portugese tegels een stuk goedkoper!

Tegenwoordig is het gebruik van Portugese design tegels in combinatie met bijvoorbeeld licht gekleurde betonlooktegels een trend. De Portugese wandtegels worden als decoratie gebruikt. Zo creëert u een artistieke badkamer, keuken of woonkamer! Kom langs in onze showroom en overtuig u zelf en kies uit onze assortiment decortegels en Portugese tegels!

Bel ons voor een afspraak

023 561 62 32 | 06 416 547 13

Contact ons via:

info@tegelsenlaminaat.nl

Bezoek onze showroom:

Willem Brocadesdreef 200, Hoofddorp

Shopping Cart