Ons beleid vanwege het coronavirus

De wereld is in de ban van het coronavirus en net als u nemen wij alle nodige maatregelen voor het welzijn van u, onze medewerkers en ons bedrijf.

Op dit moment hebben de maatregelen van het kabinet geen invloed op onze dienstverlening en staat we voor u klaar. Onze showroom is geopend en hanteren we nog steeds onze normale openingstijden. We volgen alle richtlijnen van het RIVM en zorgen ervoor dat alle gepaste acties genomen worden. Om onze showroom te bezoeken hoeft u geen afspraak te maken.

Het desinfecteren van onze showroom is een dagelijkse prioriteit en we bieden maatregelen dat de hygiene van u en ons personeel ten goede komt.

De uitbraak heeft echter wel negatieve gevolgen voor de import van onze producten. Gelukkig hebben we een grote voorraad en gaat de import voor nu nog door. Echter kunnen de levertijden langer zijn dan dat u van ons gewend bent. Mocht u vragen hebben over uw levering en/of een bepaald product, neem dan contact met ons op via info@tegelsenlaminaat of bel ons op 023 561 62 32

Ons deurbeleid

In onze showroom zijn maximaal 30 mensen tegelijkertijd welkom.