wij zijn cbw-erkend

GOED GEKOZEN!

U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling waarbij andere CBW-erkende woonwinkels u helpen*. Ook bieden ze een extra goede productgarantie.

En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd* voor een passende oplossing zorgt. In deze voorwaarden staat precies hoe de regeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo met jaartal. 

CBW-ERKEND, ZEKER VAN UW AANKOOP

* Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten en plichten worden ontleend, de exacte voorwaarden, beperkingen en werkwijze staan uitgewerkt in de artikelen van deze CBW-erkend voorwaarden.

WOONWINKELS DIE CBW-ERKEND ZIJN, HEBBEN VERKOOP- VOORWAARDEN DIE U EXTRA GOED BESCHERMEN BIJ UW AANKOOP.

✓ Wij bieden een extra goede garantie, tenminste 2 jaar.

✓ Uw aanbetaling: gaat een winkel failliet dan is er een aanbetalingsregeling*.

✓ Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die voor een passende oplossing zorgt.