Over ons

Het verhaal van Tegels en Laminaat

De afgelopen jaren hebben wij talloze klanten geadviseerd en voorzien van onze producten die passen bij hun persoonlijk wensen. 

Kwaliteitsproducten voor de beste prijzen. Dat is ons motto. Wij zijn een betaalbare specialist op het gebied van tegels en laminaat voor particulieren, aannemers en projectontwikkelaars.

Zoekt u een partij die u helpt bij het uitkiezen van uw tegels of laminaat? Ons team van specialisten staan dagelijks klaar om in samenwerking met u te zoeken naar betaalbare oplossingen bij het realiseren van uw droomruimte!

“Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak, waar u garant staat voor de beste service.”

Uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten

Met ons brede collectie van uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten gaat dit zeker lukken! Geen twijfel over mogelijk. Wij zien het als een uitdaging om samen met u combinaties te maken van verschillende producten tot dat u tevreden bent! 

Prachtige tegelshowroom met fraaie opstellingen

Maak het u makkelijk. Kom gewoon langs en laat u inspireren in onze showroom, met fraaie opstellingen van tegelcombinaties en pvc- en laminaatvloeren. U zult versteld staan van onze hoogwaardige producten, tegen zeer scherpe prijzen.

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak, waar wij garant staan voor de beste service. Bekijk hier een aantal van onze voltooide projecten en tevreden klanten. We blijven van begin tot eind betrokken bij uw project en kunnen u voorzien van onze bezorg- en plaatsingsmogelijkheden. Daarna rest ons alleen u veel plezier te wensen met uw ruimte. Bekijk hier onze klantbelevingen.

Transparantie en eerlijke prijzen

Onze offertes zijn gebaseerd op transparante en eerlijke prijzen! Betaal niet te veel voor uw producten, kom gerust langs met uw offerte van andere aanbieders ter vergelijking, wellicht kunnen wij u een scherpere prijs bieden!