Welkom beste lezer,
wat fijn dat u meer informatie wilt over onze producten en diensten. 

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of badkamer tegels, dan bent u zeker op het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren en badkamers. We hebben een zeer breed assortiment uit voorraadproducten in keramische vloertegels, badkamertegels, laminaatvloeren en PVC vloeren.

Meer informatie

Met onze brede collectie van uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten zit er zeker wat bij voor u. Geen twijfel over mogelijk. 

Wij hebben een team aan vakkundige en professionele leggers. Zo kunt u rekenen op één partij die de volledige klus in handen neemt.

Bij het bezoeken van onze showroom kunt u een offerte op maat laten opstellen door onze adviseurs. Dit kan uiteraard ook online.

We zijn trots op onze projecten

Wij hebben al veel klanten geholpen met het vinden van de mooiste tegels, laminaat en pvc voor verschillende ruimtes. We inspireren u graag met onze afgeronde projecten, om u verder te helpen in het selecteren van het juiste product.

Bekijk projecten
Betonlook tegels tegelstroken houtlook tegels keramisch parket

Onze producten

We hebben een enorme collectie aan tegels, laminaat en PVC in alle denkbare formaten, afwerkingen en kleuren. Wilt u alvast wat producten zien? Maak dan hieronder uw keuze.

Tegels
Meer tegels
PVC
Meer PVC
Laminaat
Meer laminaat

10% korting op uw bestelling.
Speciaal voor u. 

“Prachtig assortiment kwaliteits-tegels, scherp geprijsd. Keuken en hal naar volle tevredenheid opgeleverd. De adviseur komt zijn afspraken na, is zeer beleefd en houdt -gedurende het project- ons goed op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden!”

Marianne

“Hele goede service, ze denken met je mee en niks is ze te gek. Volgende keer als we weer tegels nodig hebben gaan wij weer naar Tegels en Laminaat. Kevin en collega’s bedankt. Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer. Ook de tegelleggers zijn vakmannen. Werken keurig en ruimen netjes alles op aan het einde van de dag.”

Jacqueline

“Goed en professioneel bedrijf. Wij hadden een hele lastige ongelijke ondervloer waar veel tegelzetters niet aan wilden beginnen, Tegels & Laminaat loste het voor ons op met een klasse vakman die werkelijk een prachtvloer (keramisch parket) heeft neergelegd. CHAPEAU!”

Daan

“Enorm veel keus voor ieder wat wils. We hebben zowel tegels als laminaat aangeschaft welke van goede kwaliteit zijn, tegen eerlijke prijzen. Ze denken met je mee en zelfs nog iets verder voor het juiste advies en beste resultaat.”

Mandy
Bekijk meer reviews
All-In Deals

Tegels inclusief leggen

Naast onze enorme collectie aan vloertegels, hebben wij een team aan ervaren tegelzetters die het gehele legwerk realiseren. U hoeft alleen de gewenste tegel te kiezen en wij regelen de rest.

Bekijk deals
All-In Deals

PVC inclusief leggen

Naast onze enorme collectie aan PVC-vloeren, hebben wij een team aan ervaren PVC-leggers die het gehele legwerk realiseren. U hoeft alleen het gewenste PVC te kiezen en wij regelen de rest.

Bekijk deals