Luxueuze suits met eigenzinnige details

Boutique Hotel Eleanor beschikt over 14 luxueuze suits. Authentieke elementen, eigenzinnige details en eigentijdse producten zijn gemixt tot een eclectisch design. De suits zijn allen bevloerd met visgraat PVC. Voor de badkamer is er gekozen voor marmerlook tegels: een tijdloos chique keuze.

PVC-vloer: luxueus en tijdloos.

Een hotel heeft veel (intensieve) verkeer en daar moet op worden ingespeeld. Laat PVC hier een perfecte keus voor zijn. Er is gekozen voor de ‘Live With Me’-serie van Lifestyle. De donkerbruine variant met kleurcode 5739 heeft de uitstraling van een mooie eiken vloer. Met planken van 61×15 cm is het resultaat verbluffend.

Bekijk de PVC-trends van 2021

De vloer gaat perfect gepaard met de mooie stoffen en rijke kleuren. De rustieke afwerking van de suits gaan in hand in hand met de tijdloze vloer. Door de wanden in de suits licht te houden, wordt de donkere vloer gecompenseerd. Zo neemt het niks af van het ruimtelijk gevoel.

Een hotel heeft veel (intensieve) verkeer en daar moet op worden ingespeeld. Laat PVC hier een perfecte keus voor zijn.

Marmerlook Tegels voor een chique open badkamer

Voor de open badkamers is er gekozen voor marmerlook tegels. De Statuario Wit Mat in 120×60 om precies te zijn. Een absolute winner wanneer het gaat om tegels die eruitzien en voelen als marmer. De lichte tegels, met unieke en gedetailleerde aders, sluiten fantastisch aan op de lichte wanden. De combinatie met zwart sanitair blijft klassiek. Deze tegels dragen bij de luxueuze uitstraling van de suits.

Bekijk onze marmerlook collectie

De gekozen producten

74,95 per m²

Bezoek onze showroom.

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

✔  Prachtige collecties laminaat en PVC

✔  Persoonlijke aanpak en de beste service

✔  Uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten

✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie