Toont alle 14 resultaten

Visgraat laminaat

Bekijk hier onze collectie visgraat laminaat in verschillende formaten, kleuren en afwerkingen.


Visgraat laminaat in alle kleuren en formaten

In onze visgraat laminaat showroom kunt u terecht voor het mooiste laminaat in visgraatpatroon. Een echte visgraat parketvloer is, naast de extra benodigde onderhoud, onwijs prijzig. Een mooi en duurzaam alternatief is een visgraatvloer van laminaat. Door de ontwikkelingen in de ontwikkeling van visgraat laminaat is het haast niet te onderscheiden van een houten vloer. Een vloer die geschikt is voor vloerverwarming en een tijdloos effect heeft.

Een laminaat visgraatvloer in de woonkamer

Bent u eigenaar geworden van een nieuwe woning of wilt uw huidige vloer upgraden? Laminaat visgraat is een optie wat u zeker moet overwegen. Het is een product wat makkelijk te verwerken is en tegen een stootje kan. Zo kunt u een chique ruimte creëren zonder te diep in uw portemonnee te graaien. We hebben ook andere opties voor een woonkamervloer. Bekijk onze volledige collectie laminaat en laat u verassen.

Visgraat laminaat

Hoe leg je visgraat laminaat?

De legwijze van een visgraat laminaatvloer verschilt van een laminaat lange planken vloer. Ook zijn er verschillen per merk en serie. De meeste visgraat laminaatvloeren gebruiken, net als een normale laminaatvloer, een fold-down methode. Echter worden deze planken haaks op elkaar gevouwen.

Dit kan een uitdagende klus zijn als u dit nooit eerder heeft gedaan. Wij kunnen deze zorgen uit handen nemen. Wij hebben scherpe deals voor visgraat laminaat inclusief leggen. Ons team aan ervaren visgraat laminaatleggers zorgen ervoor dat uw vloer prachtig wordt gemonteerd. Aan u rest de verdere verhuizing te regelen.

Visgraat laminaat kopen

Visgraat laminaat online bestellen

Bij Tegels en Laminaat kunt u terecht voor uw visgraat laminaat en alle benodigdheden. Wij hebben ondervloeren voor elk soort ondergrond. Ook hebben we moderne plinten om uw vloer perfect af te werken. Naast visgraat laminaat, hebben we een enorme collectie aan keramische tegels en pvc vloeren.

Showroom met visgraat laminaat

Met een enkel bezoek aan onze showroom in Hoofddorp kunt u uw hele huis inrichten. Onze vakkundige adviseurs staan u graag bij in het maken van deze keuzes. Met onze in-huis bezorgservice zorgen onze sterke bezorgers ervoor dat uw bestelde product in huis worden geleverd.

Visgraat laminaat showroom