Toont alle 12 resultaten

Tegellaminaat

Bekijk hier een deel van onze collectie tegellaminaat. Bent u op zoek naar meer laminaat tegels? Bezoek dan onze showroom in Hoofddorp.


Tegellaminaat kopen

Bent u opzoek naar tegel laminaat? Dan bent u bij Tegels & Laminaat aan het juiste adres. Wij hebben een enorme collectie tegellaminaat in verschillende afwerkingen en formaten. Een tegel laminaat woonkamer vloer is net zo makkelijk te leggen als normaal laminaat. Met een kliksysteem is het een klus wat u zelf kunt uitvoeren. Zo heeft u een vloer met de klasse van tegels, maar dan tegen voordelige prijzen van laminaat. Wij hebben goedkoop laminaat in alle denkbare kleuren en formaten. Wilt u meer weten over een tegellaminaat vloer? Lees dan gerust verder.

Laminaat tegels afwerkingen

Wij hebben verschillende afwerkingen tegel laminaat in onze collectie. Als u opzoek bent naar de look en feel van natuursteen, zijn wij de juiste partij. Onze collectie bestaat namelijk uit de populaire tegel laminaat marmer, maar ook tegel laminaat betonlook. Een prachtig alternatief voor visgraat laminaat. Wij hebben er bewust voor gekozen geen hoogglans laminaat aan te bieden. Hoogglans laminaat marmer is namelijk heel kwetsbaar en bestaat de kans dat u er niet lang plezier van zult hebben.

Het is wel belangrijk dat u een laminaat tegelvloer legt op een juiste ondergrond. Het is hier belangrijk om te kiezen voor een goede tegellaminaat ondervloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste ondervloer voor uw tegellaminaatvloer.

Tegellaminaat kopen

Zijn laminaat tegels goedkoop?

U vraagt zich waarschijnlijk af of tegellaminaat betaalbaar is. Het antwoord daarop is ja. Wij hebben laminaattegels al vanaf €22,95 per m². Een weloverwogen optie is tegel laminaat grijs. Grijze tegel laminaat is namelijk de meest neutrale kleur tegellaminaat en kunt u gemakkelijk combineren met verschillende kleuren en woonstijlen. Dit laminaat wordt ook wel beton laminaattegels genoemd.

Het leggen van laminaat over plavuizen

Het is mogelijk om laminaat te leggen over een bestaande vloer. Dit kan een bestaande tegelvloer zijn, maar ook een gietvloer. Een belangrijke factor is dat de plavuis vloer egaal moet zijn. Hierdoor zal de tegellaminaatvloer zich stabiel houden en heeft u geen last van dat uw vloer bol gaat staan. Wij hebben tegel laminaatondervloeren voor verschillende doelen. Zo hebben we een ondervloer om geluidsoverlast te voorkomen, maar ook ondervloeren die perfect samengaan met vloerverwarming.  

Laminaat tegels goedkoop

Tegels en Laminaat is dé specialist in tegellaminaat

Waarom zou u moeten kiezen voor Tegels en Laminaat voor uw tegellaminaat. Wij hebben namelijk een aanpak dat we u als klant op nummer 1 zetten. Wij denken altijd mee in uw unieke situatie en zullen er alles doen u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Kom gerust langs in onze tegellaminaat showroom in Hoofddorp. Onze adviseurs staan u graag te woord en voorzien u van vakkundig en vrijblijvend advies. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@tegelsenlaminaat.nl of te bellen naar 023 561 62 32.

Ondervloer tegels laminaat