Wat zijn gepolijste, hoogglans en lappato tegels?

Hoogglans gepolijste tegels zijn tegels die een glanzend oppervlak hebben en geven een luxe uitstraling aan de betegelde ruimte. Hoogglans gepolijste tegels kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in uw woonkamer, keuken en badkamer. De weerkaatsing van de tegels zorgen voor een ruimtelijk effect binnen de ruimte. De tegels zijn ook te gebruiken voor zakelijke ruimtes, als showrooms en kantoorpanden. Hierdoor krijgt uw bedrijf een luxe uitstraling.

De hoogglans gepolijste vloer- en wandtegels van Tegels & Laminaat zijn uiteraard kwalitatieve keramisch tegels die zeer geschikt zijn voor een woonkamer oppervlak, gang, keuken en badkamer. Keramisch hoogglans vloertegels zijn goed te combineren met vloerverwarming.

De oppervlakte van Keramische hoogglans vloertegels worden geschuurd tot dat het gaat glanzen en glimmen.  Hoogglans tegels hebben ook wel de aanduiding Polished of Levigato op de verpakking.

Als je helemaal weg bent van natuursteen, maar niet de onderhoud wenst van natuursteen zijn gepolijste hoogglans vloertegels een perfecte oplossing. Tegenwoordig zijn er Natuursteenlook tegels die niet van echte natuursteen of marmer te onderscheiden zijn. Ze worden ook wel aangeduid als Marmerlook tegels of natuursteenlook tegels.

In onze collectie vindt u ruime keus en aanbod van Hoogglans, marmerlook en natuursteenlook gepolijste keramische tegels. Bij ons kunt u uw natuursteenlook tegels kopen.

Ga terug

Maak een afspraak voor uw showroom bezoek

Vrijdag koopavond en elke zondag geopend

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5