Wat is tegellaminaat en laminaat tegels?

Een laminaatvloer wat oogt als echte vloertegels zijn erg populair en worden ook wel tegellaminaat genoemd. Tegellaminaat is een goede oplossing voor als u twijfels tussen echte keramische vloertegels of laminaat. Keramische vloertegels zijn duurder en kost meer tijd en inspanning om ze te plaatsen. Tegellaminaat is net als andere laminaatvloeren eenvoudig te leggen doormiddel van de handige clicksysteem.

Hoewel het om een imitatie gaat van echte vloertegels is het met de huidige technologie geproduceerde tegellaminaat moeilijk te onderscheiden van echte tegels. De meest gebruikte dikte tegellaminaat is 8mm of dikker.

Tegenwoordig zijn er zeer veel keuzes en designs mogelijk met tegellaminaat, van betonlook tot natuursteenlook en hoogglans. Zo creëert u een prachtig resultaat in uw ruimte met tegellaminaat. Tegellaminaat wordt tevens geproduceerd met een voelbaar structuur waardoor de tegels niet alleen natuurlijk ogen maar het ook echt als tegels aanvoelt. Bij Tegels en Laminaat hebben wij topkwaliteit tegellaminaat tegen super scherpe prijzen!

Ga terug

Maak een afspraak voor uw showroom bezoek

Vrijdag koopavond en elke zondag geopend

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5