Kan ik tegels zelf plaatsen?

Bij een renovatie of verbouwing van uw woning kunnen de kosten hoog oplopen waardoor uw budget in gevaar komt. Het is dan ook heel goed te begrijpen dat veel mensen zoveel mogelijk zelf willen doen in plaats van een vakman in te schakelen.

De vraag is of het ook verstandig is om zelf uw woonkamer vloertegels en badkamertegels te plaatsen. Of is het toch een onderdeel bij de verbouwing in uw woning wat u beter kunt uit besteden aan specialisten.

Keramische vloertegels leggen of een badkamer betegelen is geen makkelijke klus. Het is tijdrovend en eist flink wat precisie en handigheid. Tevens kunt u niet zonder de benodigde materieel als een tegelsnijder en een slijptol. Als u handig bent is het uiteraard mogelijk om uw eigen vloertegels te leggen en uw badkamer te betegelen.

Toch zijn wij van mening dat er genoeg redenen zijn om het tegelzetwerk uit te besteden aan een professionele en vakkundige tegelzetter. Als het bijvoorbeeld misgaat, bent u uiteindelijk vele malen duurder uit doordat uw tegels en materiaal niet hergebruikt kunnen worden. Een vakkundige tegelzetter zal binnen enkele dagen uw vloertegels of badkamer tegelzetwerk kunnen afronden. Het risico bestaat dat u veel langer bezig bent dan verwacht en u veel langer zonder douche of woonruimte zit.

Tegels en laminaat werkt met professionele en vakkundige zelfstandige tegelzetters, als gewenst adviseren wij enkele van deze betrouwbare partners om voor u een prijsopgave te doen.

Ga terug

Maak een afspraak voor uw showroom bezoek

Vrijdag koopavond en elke zondag geopend

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5