KLANTBELEVINGEN

Onze klantbelevingen zijn uitsluitend opgenomen vanuit onze Google Reviews en Facebook Recencies

“Zelden zijn wij een bedrijf tegen gekomen die zo’n goede service en kwaliteit levert. Wij hebben tegels voor de wc en badkamer gekocht en laminaat voor in het hele huis. Tegels & Laminaat heeft ons super geholpen met tips en gaf ons de tijd. De kwaliteit is te vergelijken met het duurste segment, maar dan voor een hele scherpe prijs.

Toen wij er achter waren gekomen dat wij te weinig tegels hadden heeft Tegels & Laminaat er voor gezorgd dat wij zo snel mogelijk (binnen een dag) de juiste tint tegels in huis hadden zo dat de tegelzetter meteen verder kon! Met andere woorden: super service!”

Bob

“Prachtig assortiment kwaliteits-tegels, scherp geprijsd. Keuken en hal naar volle tevredenheid opgeleverd. De adviseur komt zijn afspraken na, is zeer beleefd en houdt -gedurende het project- ons goed op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden!”

Marianne

“Ik zocht een soort type laminaat en ja hoor, Tegels & Laminaat kon het wel regelen. Wij zijn heel goed geholpen en wat een service.

Bedankt Tegels & Laminaat voor alle tijd en moeite. Wij zijn zeker tevreden!”

Zineb

“Top kwaliteit & geweldige service! Zeer tevreden.”

Rachel

“Heel goede service, goed bereikbaar qua communicatie en niet duur. Veel prettiger dan al die commerciële ‘tegelboeren’.. tegels besteld en binnen 1,5 week geleverd! Super.”

Antje

“Top service. De adviseur neemt echt alle tijd voor je. Super winkel, zeker aan te raden!”

René

“Tegels & Laminaat staat garant voor kwaliteit! Uitstekende ervaring!”

Rita

“Super service! Dank Tegels & Laminaat!”

Jill

“Tegels & Laminaat bedankt! Jullie leveren fantastische service en geen moeite is te veel. Keep up the good work!”

Marc

“Gewoon top! Goede prijs, geweldig contact en hanteert de ouderwetse “klant is koning” werkwijze.

Is er toch iets, dan kun je Tegels & Laminaat ook in de weekenden en avonduren bereiken. Petje af!”

Mischa

“Top service van Tegels & Laminaat. Goede prijs kwaliteit. De adviseur denkt mee en geeft je goed advies waar nodig. Ook qua levertijd en leveren was het top! Ben heel blij met mijn nieuwe vloer en wc!”

Ayşe

“Mooie showroom, goede service & kwaliteit!”

Stephen

“Beste assortiment tegels en laminaat, zeer behulpzame medewerkers en scherpe prijzen!”

Mm

“Ons nieuwbouwhuis was een enorme uitdaging omdat de planning steeds veranderde. Communicatie met de eigenaar van Tegels & Laminaat verliep vlekkeloos en afspraken konden zonder problemen verzet worden. Laminaat is op ons verzoek in de avonduren bezorgd en is gelegd door een door hem aanbevolen partij. Al met al erg tevreden over alles, ook het feit dat je zonder problemen in de avonduren en weekenden telefonisch contact kunt hebben.

Tegels & Laminaat, bedankt!”

Mischa

“Wij hebben afgelopen zomer vloertegels gekocht bij Tegels & Laminaat en zijn daar bijzonder tevreden over. Prachtig product voor een mooie prijs. Daarnaast is de service perfect en het enthousiasme waarmee we geholpen en geadviseerd werden uitermate plezierig. Een echte aanrader!”

Henk & Tineke

“We hebben zeer goede ervaringen gehad met de service. Echt een klantvriendelijk bedrijf. Heel grote selectie van houtlook tegels van de beste kwaliteit. Vanuit de andere kant van het land hebben we toch hen gekozen, en het was echt de moeite waard.”

Agnes

“Zowel mijn laminaat als badkamertegels gekocht bij Tegels & Laminaat. in 1 woord Fantastisch. Van advies tot levering en aftersales. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ik kan niks anders zeggen dat dit bedrijf de 5 sterren meer dan waard zijn.”

Ozan

“Al onze Badkamer en Toilettegels uitgekozen en besteld bij Tegels & Laminaat. De service is een dikke 10! De prijs kwaliteit verhouding een dikke 10! Iedereen die bij ons de badkamer en Toiletten heeft bekeken zijn helemaal lyrisch over de tegels! Mensen bestel gerust hier je tegels want wij zijn helemaal super geholpen hier. Tegels & Laminaat, ga zo door!”

Chico

“Onze badkamer en toilet tegels bij tegels&laminaat gekocht. Super service, goed advies en zeer flexibel! Dat ook nog voor een hele goede prijs. Al veel complimenten van bezoekers gehad over de kleuren van de tegels. Tegels & Laminaat bedankt!”

Jolanda

“Zeer goede ervaring m.b.t. service, gerichtheid en afwerking!”

Rel

“Eerlijke prijzen, vriendelijk personeel.”

Robert

“Goed geholpen. Aannemer was zeer te spreken over de kwaliteit.”

Eric & Daniëlle

“Absoluut een geweldige showroom met zoveel mooie keuzes! De beste van Nederland. Ook geweldige hulp van het winkelpersoneel. Bovendien waren ze open op zondag.”

Cagla

“Snelle service, mooie tegels, keurige prijzen.”

Henriette

“Erg klantvriendelijk, super goede service en betrouwbaar personeel. De laminaatvloer die ik heb uitgekozen is van goede kwaliteit en de prijs was zeer concurrerend. Top bedrijf!”

Jos

“Goeie prijzen maar vooral een ongelooflijke goeie service. Goed verstand van de producten en denkt graag mee.Tegels en Laminaat is pas tevreden als jij als klant dat ook bent en dat gaat gepaard met heel veel geduld. Ik zou zeker Tegels en Laminaat aanbevelen aan mijn contacten. Op een schaal van 0 – 10, met 10 als het hoogste zou dat een 9 zijn.”

Gerald

“Me tegels besteld bij tegels en laminaat, zeertevreden met me tegels maar ook met de service die erbij is geleverd! Zeker een aanrader!”

Cihan

“Geweldige winkel en service.”

M

“Erg goede ervaring met Tegels & Laminaat. In eerste instantie werd de bestelling een dag later al gebracht, omdat het toch op de route lag. Hierna bleek dat wij zelf een bestelfout gemaakt hadden, een pak te weinig. Tegels & Laminaat was eigenlijk gesloten, maar aangezien ze er toevallig waren hebben we het extra pak alsnog op tijd binnen. Nogmaals bedankt!”

Angelo

Goede service, ruime keuze, leuk en goed advies.  Ik heb gekozen voor een keramische houtlook vloer. Prachtig geworden, goede afwerking. Al met al dik tevreden!

Mieke

Zeer gulle mensen! Met een hart op de goede plek. Toppers!

Jennifer

Mensen met een gouden hart 💛

Anouk

Goede uitleg en service

Matthijs

Nadat de fabriek in Italië de verkeerde kleur tegels had geleverd, heeft Tegels & Laminaat er álles aan gedaan om op tijd een goede vervanger te vinden en dat is gelukt. Wij zijn heel blij met de tegels en de service!

Marjolein

Zeer tevreden over het gehele traject van aankoop en plaatsing van mijn laminaatvloer! Veel keuze in vloeren, goede offerte en flexibel in de dagen voor het leggen. Ook komen ze later terug na plaatsing keuken om plinten af te maken. Niet aangebroken pakken, ondervloer en plinten die over zijn, worden teruggenomen. Nogmaals dank!

Danielle