Enorme collectie Keramische Tegels in alle maten en kleuren.

Bij Tegels & Laminaat vindt u de Tegels die u zoekt en garanderen wij een 100% slagingskans. Wij hebben een enorme collectie aan Tegels, direct uit voorraad leverbaar!

✔ Tegels van Topkwaliteit tegen Super Scherpe Prijzen.

Tegels moet u in werkelijkheid zien en voelen om er het juiste gevoel bij te krijgen. Kom langs onze Showroom en overtuig uzelf van onze producten.

✔ Tegels inclusief Tegelzetwerk.

Wij hebben een team van vakkundige tegelzetters die u graag bijstaan in het realiseren van uw droomruimte. Door het tegelzetwerk in eigen beheer te houden garanderen wij 100% vakmanschap!

✔ Opstellingen in onze Showroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Tegels? In onze Showroom hebben we verschillende Opstellingen, om u te inspireren en bij te staan in uw keuze.

✔ Drukke agenda? Geen probleem.

Wij hanteren ruime openingstijden in onze Showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00. Bekijk onze actuele openingstijden hier. Wij werken tevens op afspraak.

✔ Vrijblijvende offertes en advies.

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Showroom Tegels en Laminaat

Onze Tegels Favorieten.

34,95 per m²
38,95 per m²
64,95 per m²
68,50 per m²
Alle Tegels