Portugese tegels in de keuken

Portugese Tegels Keuken
Portugese Tegels Keuken

Je bent ze zeker wel eens tegen gekomen: Portugese tegels of patroontegels in de keuken of in een horecagelegenheid. Deze gezellige tegels, met talloze kleuren en motieven, worden namelijk door veel interieurdesigners en architecten toegepast in gezellige cafés en restaurants.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Onze Portugese tegel favorieten.

Portugese tegels keuken

Keramische Portugese tegels in de keuken, waarom niet? Gewoon doen, want het maakt de keuken alleen maar gezelliger en sommige motieven creëren zelfs een nostalgisch en romantische sfeer. Bovendien zijn deze keramische patroontegels geheel onderhoudsvrij, in vergelijking tot de echte cementtegels en natuurlijk een stuk goedkoper. Deze tegeltjes kunnen toegepast worden als wandtegels keuken: bijvoorbeeld als achterwand boven de aanrecht of als vloertegels in de gehele keuken.

meer inspiratie?

Patroontegels keuken

Patroontegels zijn er in verschillende prints en kleuren. Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze collectie Portugese tegels in te zien.. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op ZONDAG! Donderdag en vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00 uur! Klik hier voor meer informatie.

bekijk onze resultaten
Portugese Tegels Keuken