Portugese tegels in de badkamer

Metro Tegels Patroon Patroontegels Vintage Badkamer

Houd je van gezelligheid in de badkamer? Kies dan voor Portugese tegels in de badkamer! Een kwestie van gewoon durven en doen, want deze excentrieke vloer- en wandtegels zorgen voor een speelse en prachtig resultaat in de badkamer. Badkamer vloertegels zijn perfect voor een tijdloze en onderhoudsvriendelijke badkamer.

Bezoek onze showroom

Onze Portugese tegels favorieten.

Metro Tegels Patroon Patroontegels Vintage Badkamer

Portugese tegels badkamer

Vloertegels badkamer zijn enorm populair. De tegels zijn er in allerlei formaten, designs en talloze motieven. De echte Portugese cementtegels zijn niet geschikt in natte ruimten, vergen veel onderhoud en is het risico op verkleuring hoog. Tevens betaal je er vele male meer voor dan de keramische Portugese cementlook tegels.

meer inspiratie?

Patroontegels badkamer

Vaak worden deze Patroontegels gebruikt om accentwanden en vloeren te creëren, in combinatie met bijvoorbeeld effen betonlook tegels. Zo kan alleen al een douchewand of een badkamervloer betegeld met deze Portugese patroontegels zorgen voor een trendy vintage badkamer.

Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze collectie Portugese tegels te zien. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op ZONDAG! Donderdag en vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00 uur! Klik hier voor meer informatie.

bekijk onze resultaten