Mighty Brighty
Ruimte #03

Grijze Marmerlook badkamer met Metaal Mozaïek

Bekijk de sfeerimpressies van deze ruimte en laat je inspireren. Deze combinatie zien? Bezoek dan onze Showroom in Hoofddorp!

Bezoek showroom

Tegels en mozaïek in unieke vorm en kleur.

Houdt u van grijze tinten? Een badkamer dat niet te donker of te licht is? Een badkamer met unieke elementen? Dan is onze ‘Mighty Brighty’ een opstelling wat u zeker gaat inspireren. Op de vloer en wanden is er gekozen voor onze Stonewood Grey Marmerlook Tegels in 60×60. Deze uniek gekleurde tegel zorgt voor een dynamische en luxueuze ruimte. Daarnaast kan deze tegel makkelijk gecombineerd worden met tegels in andere kleuren en afwerkingen.

Wij hebben deze tegels gecombineerd met uniek Metaal Mozaïek: Brighton Silver. Dit mozaïek heeft stenen in unieke “stenen” in kiezelvorm. In deze opstelling tonen we gelijk hoe er unieke accenten gecreëerd kunnen worden met mozaïek. Zo hebben we een mozaïekstrip en de nis betegeld met het mozaïek. Om de opstelling af te maken hebben we gekozen voor onze zwarte regendouche set. Deze inbouw douche zorgt voor een strakke en luxe afwerking. 

De producten in deze ruimte.

32,81 per mat
Actie
24,95per m²