Gold Galore
Ruimte #09

Gouden Handvorm, Betonlook en Marmerlook

Bekijk de sfeerimpressies van deze ruimte en laat je inspireren. Deze combinatie zien? Bezoek dan onze Showroom in Hoofddorp!

Bezoek showroom

Visgraat Handvormtegels, Betonlook en Marmerlook.

Een frisse combinatie tussen drie verschillende afwerkingen, met een gouden kleur of ondertoon. Voor de vloer hebben we gekozen voor beige betonlook tegels. De effen tegels leggen de basis voor deze opstelling. Om de opstelling een uniek karakter te geven, hebben we gekozen voor onze Calacatta Gold marmerlook tegels in 120×60. Deze lappato tegels hebben een satijnen glans en mooie goude aders, wat perfect past binnen deze opstelling.

Voor de achterwand hebben we onze Handvorm Tegels Metallic Goud 7,5×30 gebruikt. Metallic kleuren zijn helemaal in en brengt een uniek en fris accent. Deze tegels zijn gelegd in visgraat patroon. U kunt zelf spelen met de verschillende legwijzen. Zo kunnen de tegels ook horizontaal, verticaal en halfsteen geplaatst worden, afhankelijk van uw smaak. Onze Handvorm Tegels zijn er in verschillende formaten en kleuren. Voor ieder wat wils.

De producten in deze ruimte.