Visgraat Laminaat: van Klassiek naar Trendy.

Laminaat Douwes Dekker Galant 05092

Douwes Dekker Galant

De visgraatvloer is terug! Het beeld dat dit type vloer uitsluitend bestemd is voor een klassiek interieur is allang achterhaald. Inmiddels wordt de visgraatvloer in vele woonstijlen toegepast, van Scandinavisch tot industrieel en van landelijk tot modern. Een visgraatvloer geeft een ruimte karakter en een luxe uitstraling, geen wonder dus dat deze vloeren de trend zijn!

Ook Douwes Dekker heeft een unieke collectie visgraatvloeren: Galant visgraatlaminaat. Met deze eyecatcher haal je de look van parket in huis en geef je je interieur gegarandeerd stijl en klasse. Een betaalbaar alternatief voor echt parket, maar wel met een natuurgetrouwe houtstructuur en uitstraling.

Galant visgraatlaminaat is een collectie met vier verschillende vloeren. Twee visgraatlaminaten hebben een authentieke houtlook, de andere twee zijn meer uitgesproken en hebben een vintage uitstraling. De V-groef rondom benadrukt het visgraatpatroon heel mooi. De vloerdelen zijn 8 mm dik en hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm. De HDF-click verbinding zorgt voor een stevige montage, zodat je jarenlang plezier hebt van je visgraatvloer. Bovendien zijn de Galant-vloeren geschikt voor installatie in combinatie met vloerverwarming, over koude voeten hoef je je dus geen zorgen te maken!

Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder en ga ook voor een visgraat laminaat!

Sfeerimpressies

De producten

Technische gegevens

 

Artikeltype
Laminaat
Merk
Douwes Dekker
Decor/motief
Visgraat
Kleur
Beige, Bruin
Slijktklasse
Klasse 32
Geschikt voor vloerverarming
Ja
Fabrieksgarantie slijtage
25 jaar
V-groeven
4 groeven
Structuur
Ja
Waterafstotend
Nee
Waterproof
Nee

DIMENSIES

Lengte
858 mm
Breedte
143 mm
Dikte
8 mm
Afmeting
85,8×14,3 cm

Heeft u vragen? Bekijk hier onze veelgestelde vragen.