fbpx Skip to main content
Bel ons voor een afspraak

023 561 62 32 | 06 416 547 13

Contact ons via:

info@tegelsenlaminaat.nl

Bezoek onze showroom:

Willem Brocadesdreef 200, Hoofddorp

HOUTLOOK VLOERTEGELS

Houtlook Tegels | Keramisch Parket

Tegels en Laminaat biedt een brede collectie houtlook tegels ook bekend als keramisch parket.

Keramische houtlook tegels bieden een oplossing voor u, als u de warme uitstraling van een houten vloer wenst maar niet de nadelen van een echte houten vloer. Door de warme en natuurlijke look van deze tegels is het niet te onderscheiden van een houten parketvloer. Met de huidige verregaande techniek is het mogelijk om reliëf en knoestjes aan te brengen op de tegels.

Het grote voordeel van keramische houtlook tegels is, is dat ze zeer slijtvast zijn en minder snel beschadigd raken dan een echte houten parketvloer of laminaat. Het kraakt niet, zet niet uit en krimpt niet. Tevens hebben keramische houtlook vloertegels geen onderhoud nodig zoals parket. Met de techniek van duurzame keramiek behoort het jaarlijks behandelen en opschuren en oliën tot het verleden.

Op onze website vindt u veel meer informatie over houtlooktegels en de toepassingen. Kijk op onze FAQ voor meer antwoorden op uw vragen over keramische houtlook tegels.

Zeer ruime keus houtlook tegels.

Keramische houtlook tegels zijn te leveren in verschillende houttinten en formaten. Door de ruime keus in kleur, design en formaat is er bij Tegels en Laminaat altijd wel een variant die perfect past bij uw ruimte of dat nou een badkamer of woonkamer is. Voordeel van houtlook tegels is dat het toegepast kan worden in diverse interieurstijlen als bijvoorbeeld modern, trendy of juist klassiek en landelijk. De tegels zijn gekalibreerd en gerectificeerd waardoor u gebruik kunt maken van een minimale voegbreedte en door de ruwe en voelbare oppervlak voelt het tevens ook als echt hout. Of u nu kiest voor klassiek authentiek design, donker teak, sloophout of een moderne whitewash, mogelijkheden zijn eindeloos.  Keramisch parket is te gebruiken als vloertegel, wandtegel en tevens beschikbaar als terrastegels voor buitengebruik.

Showroom en openingstijden

Kom langs in onze showroom in Hoofddorp voor een geheel vrijblijvend  advies en offerte! U kunt bij ons van dinsdag t/m zondag terecht van 10:00 tot 18:00. Een afspraak maken buiten de vaste openingstijden? Bel of mail voor een afspraak!

Wij werken samen met vakkundige aannemers en tegelzetters voor vloerverwarming, verbouwing van uw badkamer of toilet en tegelzetwerk. Uw tegels kunnen tegen kostprijs bezorgd worden door onze vaste transporteurs voor een zeer scherpe prijs.

Shopping Cart