Waarom zijn marmerlook tegels zo populair?

Marmerlook tegels combineren

Onze marmerlook tegels zijn een echte publieksfavoriet. Dit vinden wij niet zo vreemd, gezien de klassieke en luxueuze uitstraling van deze tegel. Wij horen regelmatig de vraag: waarom zijn marmerlook tegels zo populair? Wanneer u op zoek bent naar een chique uitstraling van uw ruimte, dan zijn marmerlook tegels een uitstekende keuze. De natuurgetrouwe print van de aders zorgt dat de keramische tegels niet van echt marmer te onderscheiden zijn. Waar echt marmer voor velen een onbetaalbare investering is, zijn onze keramische tegels een goed betaalbaar alternatief. Daarnaast profiteert u natuurlijk ook van de praktische voordelen van keramische tegels marmerlook. Deze tegels zijn dus niet alleen een lust voor het oog, ze zijn daarnaast ook erg onderhoudsarm en duurzaam!

Marmerlook tegels populair

De vele voordelen van keramische tegels

Bij Tegels en Laminaat hebben wij een uitgebreid aanbod aan keramische tegels. Met gebruik van de laatste technologieën, is het mogelijk om deze tegels te bedrukken met zeer realistische prints. Dit geldt ook voor marmerlook tegels. De prints worden in verschillende patronen bedrukt om een natuurlijk effect te creëren. De vloeiende zachte lijnen zorgen dat een ruimte direct een stijlvolle look krijgt. De tegels hebben dan wel de flair van echt marmer, maar de voordelen van keramische tegels. Dit materiaal is bijvoorbeeld erg gemakkelijk schoon te houden, waardoor u een badkamervloer of keukenvloer zonder problemen netjes houdt. Bovendien zijn de tegels slijt- en krasvast, waardoor marmerlook tegels nooit hun klasse verliezen!

Veelzijdigheid in natuurlijke print

Nog een reden voor de populariteit van de marmerlook tegel, is dat deze te verkrijgen is in diverse kleuren en tinten. Hierdoor is deze goed te combineren met verschillende woonstijlen en materialen. Iedereen kent de witte marmerlook tegel wel. Deze past vrijwel in ieder interieur en geeft een rustige en klassieke uitstraling aan de ruimte. De zwarte marmerlook tegels worden ook graag gebruikt in diverse ruimtes, dit geeft een mooi contrast met lichte meubels. Of houdt u van een warm tintje voor extra sfeer? Met een beige of bruine tint krijgt een keuken of badkamer een knusse en natuurlijke uitstraling. Ook qua aderprints is er genoeg te variëren. Zo kiest u voor een subtiel nuanceverschil met dunne lijnen, of juist een echte blikvanger met robuuste aders die een stevig contrast geven op de tegel.

Onze marmerlook tegels collectie
Marmerlook print tegels

Marmerlook in diverse afwerkingen

Het moge duidelijk zijn dat u met marmerlook tegels vele kanten op kunt. Dit geldt ook voor de keuze van afwerking van de tegel. Een glanzende toplaag zorgt voor een frisse look die ook nog eens zeer gemakkelijk schoon te maken is. Wandtegels van marmerlook zijn op deze manier echte glimmende blikvangers die het licht in een ruimte mooi reflecteren. Maar ook marmerlook vloertegels zijn in diverse afwerkingen te verkrijgen. Een matte afwerking zorgt dat er minder lichtweerkaatsing te zien is, waardoor het unieke patroon meer tot zijn recht komt. Een bijkomend voordeel is dat de tegel meer grip biedt, waardoor er minder kans is op uitglijden. Ideaal als antisliptegel voor in de badkamer of op het toilet.

 

Klassieke uitstraling in iedere ruimte

De badkamer en keuken zijn de populairste ruimtes voor marmerlook tegels. De klassieke uitstraling maakt deze een favoriet in talloze Nederlandse huishoudens. Maar ook in de woonkamer neemt deze look een karakteristieke plek in. Voor een rustig en samenhangend geheel laat u de tegels in de woonkamer doortrekken naar de keuken. Zo zijn er weinig ruimtes te bedenken waar een marmerlook tegel niet goed tot zijn recht komt. Zelfs op een terras geven marmerlook tegels net dat beetje extra stijl aan uw tuin of patio. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat de marmerpatronen een welkome aanvulling zijn op iedere woonruimte en woonstijl!

Eenvoudig te combineren met een neutrale tegel

De wereld van tegels kan een wirwar van patronen en kleurencombinaties zijn. Heeft u eindelijk een prachtige tegel gevonden, maar heeft u geen idee hoe u deze goed matcht met een andere stijl? De marmerlook tegels zijn gelukkig eenvoudig te combineren met een neutrale of natuurlijke tegel. De stijlvolle patronen brengen levendigheid in iedere ruimte, waardoor deze mooi in balans wordt gebracht met een neutrale tegel. Natuurlijke tinten gaan goed samen met de marmerlook, zodat de aardse sferen in de ruimte aanwezig blijven. Een betonlook of natuursteenlook tegel creëert een mooi samenhangend evenwicht waardoor combineren met deze tegels een fluitje van een cent is!

 

De juiste grootte marmerlook tegels voor bij u thuis

Bij Tegels en Laminaat vindt u marmerlook tegels in diverse formaten. Onze XXL tegels creëren het effect van een echte marmeren vloer. Grote tegels geven namelijk zo min mogelijk voegen, waardoor de vloer of wand naadloos lijkt. Bovendien zijn ze ook eenvoudiger schoon te maken door het grote oppervlak van de tegels. Zo haalt u bijvoorbeeld een grote marmerlook tegel van 60 x 60 cm in huis, of gaat u voor groots met een 100 x 100 cm tegel. Grote tegels zorgen bovendien dat een badkamer of keuken ruimtelijker oogt, vooral wanneer uw keuze valt op een lichte kleur tegel. Het uitgebreide assortiment in formaten van marmerlook tegels maakt dat er voor iedere ruimte wel een passende tegelgrootte te vinden is.

Meer tegel inspiratie nodig? Bekijk onze showroom!

De marmerlook is hier om te blijven. Het tijdloze uiterlijk zorgt ervoor dat u over 30 jaar nog steeds bij de tijd bent met deze tegel. Voor meer tegel inspiratie bekijkt u onze showroom. Zo ziet u met eigen ogen de vele toepassingen van marmerlook tegels, maar ook voor andere afwerkingen is er genoeg te vinden. Betonlook, houtlook of bijzondere vormen zoals de metro of hexagon tegels mogen dan ook niet ontbreken in ons lijstje van populaire tegels. Wij helpen u dan ook graag van begin tot eind met uw project. We voorzien u van professioneel advies zodat u met een goed gevoel op zoek gaat naar de perfecte tegel. Als tegel experts kunnen wij u begeleiden om de juiste keuze te maken voor uw interieur en de plaatsingsmogelijkheden. Middels onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste tijd kunt genieten van prachtige tegels!

Meer informatie
Marmerlook tegels showroom
Marmerlook tegels showroom
Showroom Tegels en Laminaat