Onze nieuwe website is online

Meer gebruikersgemak.

Een nieuwe showroom, betekent een nieuwe website. Wij zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van onze nieuwe website. De nadruk is meer komen te liggen op het gebruikersgemak voor de gebruiker. Elke gebruiker moet in één oog opslag de keuze kunnen maken waar ze naar opzoek zijn. Het eindresultaat mag er wezen.

Meer inspiratie. 

De nieuwe trends en producten komen als paddenstoelen uit de grond. Het is moeilijk om voor de gemiddelde bezoeker dit overzichtelijk bij te houden. Laat het net een punt zijn waar wij élke dag mee bezig zijn. Onze nieuwe inspiratie-pagina biedt een overzicht van de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels. Mis je een onderwerp? Stuur ons een mail en wij zullen je voorzien van een scherp en passend artikel.

Meer resultaten.

We hebben verschillende klanten, met verschillende smaken en keuzes. Hier rollen projecten uit, waar wij als Tegels en Laminaat vol trots naar terug kijken. Dit willen we graag ook delen met iedereen. Vandaar dat we de op onze nieuwe website de resultaten en klantbelevingen meer aandacht gaan geven. Wekelijks verschijnt er via onze social media kanalen en website resultaten van onze klanten. 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA