fbpx Skip to main content

BADKAMERTEGELS

Elke dag genieten van uw indrukwekkende badkamer? Met onze brede collectie badkamertegels (vloertegels en wandtegels) voor uw badkamer bent u op het juiste adres. Wij zijn er zeker van dat u een passende combinatie van vloertegels en wandtegels voor uw badkamer vindt bij ons!

HEEFT U VRAGEN?

BEL, MAIL OF WHATSAPP ONS!

E. INFO@TEGELSENLAMINAAT.NL
T. +316 416 547 13

DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND!

30X60 WITTE WANDTEGELS VOOR MAAR €12,75 PER M2

KLIK HIER VOOR MAT
KLIK HIER VOOR HOOGGLANS

KIES JE FORMAAT

BETONLOOK
BADKAMERTEGELS

badkamertegels

Betonlook badkamer is op dit moment een razend populaire trend. Deze, ook wel cementlook tegels, worden gebruikt als vervanging van Beton Ciré, wat een exclusieve en dure toepassing is. Als men toch kiest voor Beton Ciré, laat dit dan doen door een echte vakman om problemen in de toekomst te voorkomen. Keramische Betonlook badkamertegels zijn daarom dus een goede oplossing ter vervanging van Beton Ciré. Met betonlook wandtegels kan je een stoer en tijdloos moderne badkamer creëren.

BEKIJK HIER ONZE BETONLOOK COLLECTIE

HOUTLOOK
BADKAMERTEGELS

keramisch houtlook

Keramische houtlook tegels zijn geschikt voor elke ruimte of het nou voor uw badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoorruimte. Houtlook tegels zijn goed toepasbaar in natte ruimten als bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of wc-ruimte omdat het niet gaat kromtrekken of schimmelen ten opzichte van echt hout. Tevens hoeft u niet te vrezen voor lelijke vlekken die in uw keukenvloer kunnen trekken. Keramische houtlook is bijvoorbeeld prima te combineren met betonlook tegels voor een moderne badkamer.

BEKIJK HIER ONZE HOUTLOOK COLLECTIE

MARMERLOOK
BADKAMERTEGELS

Keramische Marmerlook tegels hebben een dezelfde exclusieve uitstraling als echt marmer maar dan voor een veel lagere prijs en veel gebruiksvriendelijker. Marmer is chique, tijdloos maar ook erg duur. Tegels en Laminaat heeft een mooie exclusieve collectie marmerlook vloertegels die tevens in diverse grote formaten te verkrijgen zijn. Meest bekende marmerlook vloertegels zijn de Carrara imitatie tegels. Deze tegels zijn te verkrijgen in matte marmerlook tegels en hoogglans gepolijste marmerlook tegels.

BEKIJK HIER ONZE MARMERLOOK COLLECTIE

Bel ons voor een afspraak

023 561 62 32 | 06 416 547 13

Contact ons via:

info@tegelsenlaminaat.nl

Bezoek onze showroom:

Willem Brocadesdreef 200, Hoofddorp

Shopping Cart