Enorme collectie badkamer tegels, direct uit voorraad leverbaar

Bij Tegels & Laminaat vindt u de badkamer tegels die u zoekt en garanderen wij een 100% slagingskans. Wij hebben een enorme collectie aan badkamer tegels, direct uit voorraad leverbaar!

Actie
19,95per m²
Actie
24,95per m²
Actie
24,95per m²
Actie
29,95per m²
Actie
34,95per m²
Alle voorjaars deals

Badkamer tegels inclusief tegelzetwerk

Wij hebben een team van vakkundige tegelzetters die u graag bijstaan in het realiseren van uw droomruimte. Door het tegelzetwerk in eigen beheer te houden garanderen wij 100% vakmanschap!

Badkamer opstellingen in onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden van tegels in de badkamer? In onze showroom hebben we verschillende badkamer opstellingen, om u te inspireren en bij te staan in uw keuze.

Badkamer projecten Badkamer opstellingen

Onze showroom in Hoofddorp

Dé plek voor eindeloze inspiratie, de mooiste producten en de beste adviezen. Bezoek onze showroom in Hoofddorp, waar onze adviseurs u bijstaan bij elke stap. Wij zijn tenslotte pas tevreden als u dat bent.

Onze favorieten

Aangenaam, wij zijn de bestsellers

Actie
24,95per m²
Actie
All-In Deals
54,95105,50per m²
49,95per m²
64,95per m²
Tegels op voorraad Alle tegels
Wat kunt u verwachten?

Wat maakt ons, ons?

Beoordeeld met 5 uit 5

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en blijven van begin tot eind betrokken bij uw project. Daarna rest ons alleen u veel plezier te wensen.

Klantbelevingen

Vrijblijvende offertes

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ruime openingstijden

Wij hanteren ruime openingstijden in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00.

Openingstijden
Klantbelevingen

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk alle reviews

"We hebben een ontzettend fijne ervaring bij Tegels en Laminaat. Het advies was erg goed, en de producten zijn we erg tevreden over. De plaatsing was bijzonder netjes uitgevoerd, en de vloer met twee verschillende tegel diktes sluit mooi aan. Vloer is ook mooi waterpas sinds de tegels zijn gelegd (daarvoor tot 1,5 cm verschil). Ook de plinten laten plaatsen, had achteraf het hele huis beter kunnen laten doen. Mochten we ooit nog tegels nodig hebben dan komen we ze hier bestellen."

Teije
"5 sterren dik verdiend. Goed geholpen in de showroom, maar nog meer in de uitvoer, communicatie en aftersales. De vloeren liggen er fantastisch bij (keramisch parket, 90x90 tegels en pvc visgraat), heel professioneel gelegd, met oog op detail, maar ook de afhandeling, meedenken bij planning en snelle reactie is gewoon buitengewoon goed, kan niks anders zeggen."
Esther

“Zelden zijn wij een bedrijf tegen gekomen die zo’n goede service en kwaliteit levert. Wij hebben tegels voor de wc en badkamer gekocht en laminaat voor in het hele huis. Tegels & Laminaat heeft ons super geholpen met tips en gaf ons de tijd. De kwaliteit is te vergelijken met het duurste segment, maar dan voor een hele scherpe prijs.

Toen wij er achter waren gekomen dat wij te weinig tegels hadden heeft Tegels & Laminaat er voor gezorgd dat wij zo snel mogelijk (binnen een dag) de juiste tint tegels in huis hadden zo dat de tegelzetter meteen verder kon! Met andere woorden: super service!”

Bob
Van de blog

De 14 voordelen van tegels in de badkamer

Tegels zijn de beste keuze in de badkamer. Daar zijn we heilig van overtuigd. In deze blog behandelen de 14 voordelen van keramische tegels.

Lees nu